Yoga øvelser for iskias

Yoga øvelser for iskias

Stikkende eller skødende smerter i din nedre ryg, ned på bagsiden og langs bagsiden af ​​dine ben kan være et tegn på ischias. At udføre yoga udgør, forsvinder forsigtigt fra den ene til den anden, kan give relief. Ved design strækker yoga og forlænger musklerne for at lette trykket på den sciatic nerve. De fleste udgør arbejde for at justere din krop, og nogle åbner dine hofter, hvilket også lindrer trykket på skiver, der presser mod nerver. Mens nogle udgør ideel til lindring af ischias, kan andre forværre tilstanden, så hold dig til yoga øvelser, der ikke forstyrrer sciatic nerven.

Forklarer ischias

Din sciatic nerve er den bredeste og længste i hele din krop. Det starter i din nedre del og spalter for at løbe ned begge sider af gluteus og langs ryggen af ​​dine ben. Det stopper lige under knæene. Fordi nerven dækker så meget område, kan det let blive skadet eller irriteret. Når du ser din læge for at bestemme årsagen til din ischias, skal du finde ud af om det er OK for dig at udføre yoga udgør for at lindre smerten.

Udvidet sidevinkel eller trekantsposition

Udvidet sidevinkel og triangel udgør kan hjælpe med at lindre smerter ved at forlænge og strække din nedre ryg. For sidevinklen udgør, stå med dine fødder ca. 3 til 3 1/2 fod fra hinanden. Tag dine arme op, parallelt med gulvet med dine palmer vendt nedad. Hold tæerne på din højre fod vendt fremad, drej din venstre fod, så den peger ud til venstre. Udånder som du bøj dit venstre knæ og læn dig torso til venstre, ved at opretholde en lige ryg. Hold dit højre ben lige og nå din venstre hånd ned for at hjælpe balancere dig selv ved at gribe din venstre ankel. Din højre arm skal forblive lige og komme op langs dit højre øre. Drej dit hoved for at se på din højre arm, hold posen i 30 sekunder eller så længe det er behageligt, før du gentager posen på venstre side. Triangle pose er ens, men du holder begge ben lige igennem posen, i stedet for at bøje et knæ.

Liggende Hånd-til-Big-Toe poser

Den liggende hånd-til-store-tå pose er en anden yoga øvelse, der strækker og forlænger din nedre ryg. For at gøre dette udgør, begynder du at ligge på ryggen på gulvet med dine ben lige og dine arme lidt ud til dine sider, håndfladerne nede. Udånder som du bøj dit højre knæ og klem din lår til din torso. Hold dit venstre ben lige, tryk på din hamstring og hæl til gulvet. Løft en yoga-rem rundt om din højre fods bue, og hold begge ender af bæltet i begge hænder. Ret dit knæ, når du indånder, fladder din fod ud, så sålen er pegende mod loftet. Forøg spændingen på stroppen ved at gå dine hænder op mod din fod, indtil dine albuer er lige. Brug stroppen til at trække din fod mod hovedet og holde benet lige. Du vil føle den beroligende strækning i din bageste og højre ben, men kun trække dit ben så langt som det er behageligt. Hold stillingen i 30 sekunder eller så længe du kan uden at forårsage ubehag eller yderligere smerte. Gentag posen med dit venstre ben.

Siddende Twist

Twist udgør giver relief fra ischias ved at strække din nedre ryg. For at gøre Siddende Twist udgøre, skal du starte i staben og sætte dig oprejst på gulvet med dine ben forlænget lige foran dig. Bøj dine knæ, læg dine fødder fladt på gulvet og tag derefter din venstre fod under dit højre knæ, så din venstre hæl berører ydersiden af ​​din højre hofte. Placer din højre fod fladt på gulvet på venstre side af dit venstre knæ. Vrid din torso til højre, hold dine skuldre tilbage, og sæt din højre hånd, palme ned på gulvet bag dig. Hæk din venstre albue omkring dit højre knæ. Hold snoet i 30 sekunder eller så længe du komfortabelt kan og derefter rette dine ben og udføre siddende twist poser på den anden side.

King Pigeon Pose

Yoga International siger, at blandt de piriformis udgør - dem der strækker gluterne - er kongefduen den stærkeste. Det åbner også dine hofter. Begynd med dine hænder og knæ på gulvet og tag dit højre knæ fremad. Læg dit venstre ben ud bag dig, sænk dig selv på gulvet, mens du drejer din højre fod indad. Tag din højre hæl til at hvile på gulvet, så den justerer med din venstre hofte. Dine fødder skal begge forblive bøjede; og tæerne på din venstre fod skal røre gulvet. Placer fingerspidserne på gulvet i overensstemmelse med dit højre knæ, og følg dem forsigtigt for at bringe din torso oprejst så langt som det er behageligt. Hold ryggen lige. Hold stillingen i 30 sekunder eller så længe som det er behageligt og kom så tilbage til startpositionen på dine hænder og knæ og udfør posen på den anden side.

Forværrer ikke problemet

Hvis du lider af ischias, er det klogt at eliminere eller i det mindste gå væk fra anstrengende aktiviteter, såsom motion, der indebærer at løbe, hoppe og lægge pres og stress på din nedre ryg. Yoga er typisk en mild nok aktivitet, som hjælper med at lindre smerter i nerverne, men hvis det gøres ukorrekt, for eksempel ikke at holde lige kropsholdning, for meget kvadre dine hofter eller ikke bøjning på dine hofters folder, kan nogle tilstander forværre tilstanden. Sara Powers anbefaler i sin artikel om "Yoga Journal", at du undgår siddende, fremadvendte poser, som har tendens til at lægge belastning på den sciatic nerve. Derudover bør du ikke udføre nogen poser, der forårsager prikker eller smerter i ryggen og benene.

Del:
Kommentarer