Women's College Softball Regler

Women's College Softball Regler

Mere end 300 gymnasier og universiteter deltager i konkurrencedygtig softball. Skolerne er opdelt i tre forskellige divisioner. Division I er den forreste division. Division II og Division III er til mindre skoler med begrænsede ressourcer. Alle tre divisioner følger det samme sæt regler. Disse regler administreres af National Collegiate Athletic Association. Hold, der overtræder NCAA regler, er underlagt sanktioner, herunder fortabelse af spil og sanktionering.

Legeplads

Den NCAA officielle softball regelbog for 2010 sætter flere krav til feltet. Afstanden mellem baser er 60 fod. De firkantede baser for første, anden og tredje er 15 kvadrat inches med en tykkelse på 1 ½ til 3 ½ tommer. Den krævede backstop skal være mindst 25 meter men højst 30 fod fra hjemmeplade. Reglerne anbefaler stærkt mindst en bullpen for hvert hold. Fangersækken er 7 fod i længden og 8 fod, 5 inches bred. Dugouts skal rumme 25 personer. Outfield hegn kan ikke være mere end 235 meter fra hjemmeplade. Foul linjer, pitcherens cirkel og det døde kugleområde skal markeres.

Udstyrsregler

Kuglen skal have en mindste omkreds på 11 7/8 tommer og en maksimal omkreds på 12 ¼ tommer med en vægt på mindst 6 ½ oz. op til højst 7 oz. Hjemmelaget er ansvarlig for at levere mindst fem spilkugler. Flagermus kan bestå af metal, plast, grafit, kulstof, magnesium, glasfiber, keramik, titanium eller kompositmateriale. De skal mærkes "Official Softball" af flagermus fabrikanten. Flagermus kan ikke være mere end 34 inches og ikke tungere end 38 oz. Flagermus kan ikke være mere end 2 ¼ inches i diameter på deres største punkt. Håndtaget skal indeholde en sikkerhedsknap på mindst ¼ tommer.

Spilleregler

Hvert hold spiller med ni spillere på banen med en maksimal roster på 20 spillere. En 10. spiller har lov til at tjene som udpeget spiller. Denne spiller erstatter en anden spiller på forsvar eller ved flagermus og kan bruges til at erstatte nogen af ​​de andre ni spillere på forsvaret. Spil er syv innings, men kan slutte efter fem innings, hvis et hold vinder med otte eller flere løb. Spil, der er bundet efter syv innings fører til ekstra innings. En tiebreaker regel giver hvert hold mulighed for at placere den niende smør i rækkefølgen på anden base for at starte inning. The tiebreaker regel begynder med en forudbestemt inning. NCAA regler anbefaler at bruge reglen, der begynder i 10. inning. Et komplet spil kræver fem innings, der skal udfyldes. Et spil stoppet før fem innings tæller ikke som en gevinst eller et tab for begge hold.

Del:
Kommentarer