Winstrol & Equipoise Dosering til begyndere

Winstrol & Equipoise Dosering til begyndere

På grund af deres evne til at fremme gevinster i magert muskelmasse, forøgelse af styrke og evnen til at "skære" fedt effektivt, bruger mange bodybuilders og styrke atleter steroiderne Winstrol og Equipoise. Afhængigt af dine træningsmål vil doseringen afvige og vil også påvirke andre stoffer, du bruger til at "stable" med enten Winstrol, Equipoise eller begge dele. Bemærk, at disse stoffer i nogle lande, herunder USA, er ulovlige at have uden recept. Hvis du beslutter dig for at bruge disse stoffer uden at konsultere en læge, skal du være opmærksom på, at de kan have meget skadelige bivirkninger.

Anbefalede doser til Winstrol

Winstrol er mærket for steroidhormonstanozolol og kommer i to former: oral piller og en injicerbar form suspenderet i vand, som nogle brugere hævder giver bedre resultater, mens de koster mindre. Winstrol bruges oftest som lægemiddel til at "læne sig ud" eller forbedre styrkegevinster, og Winstrol er ikke kendt som et steroid, der i høj grad øger muskelmassen. Derfor anbefaler steroideksperter at bruge 50 mg dagligt. Dette beløb kræver fem tabletter på 10 mg hver; hvis du beslutter dig for at injicere, vil det kræve et daglig skud, og brugerne foreslår roterende injektionssteder.
I sig selv fremmer Winstrol hurtige og dramatiske gevinster i styrke ved den anbefalede dosering. Dianabol giver et godt komplementært lægemiddel til fremme af styrkegevinster.

For dem, der ønsker at få masse, mens de bruger Winstrol, skal du prøve at bruge et produkt, der indeholder nandrolon (som Deca-Durabolin), ved at bruge 25-50 mg Winstrol i 6 til 8 uger.

For dem der ønsker at læne sig ud (slip fedt, mens du holder så meget muskler som muligt), prøv at stable 25-50 mg Winstrol med Boldenone, Masteron eller trenbolon i 6 uger. Da Winstrol ikke aromatiserer (konverteres gennem kemisk nedbrydning) til østrogen, behøver du ikke tage et antiøstrogen mens du bruger Winstrol, og du behøver ikke bruge Clomid eller Nolvadex efter din cyklus.

Anbefalede doser til Equipoise

Equipoise er mærket for steroidhormonet boldenone, et produkt der hovedsagelig anvendes til køer og heste for at forbedre deres magre kropsmasse. Equipoise har en række anvendelser til bodybuilders og atleter, fra at stimulere EPO (erythropoietin) produktion for at øge antallet af røde blodlegemer (derved øge udholdenhed), for nemt at opnå muskelmasse (indirekte ved at øge appetitten), så en bruger kan "skære" kropsvægt ved at læne muskelvævet ud. Equipoise kommer kun i injicerbar form.

I sig selv fremmer Equipoise en stigning i muskelmasse og muskelhårdhed ved doser på 300 til 400 mg / uge i 8 til 10 uger. Brugere anbefaler "front-loading" denne steroid, det vil sige ved hjælp af en øget dosis i de første 2 uger (siger 600 til 800 mg / uge) og derefter aftagende til 200 til 400 mg / uge i de næste 6 til 8 uger.

For at holde din eksisterende muskelmasse og øge muskelhårdheden og tabe fedt kan du kombinere Equipoise med Winstrol, idet du tager 300 til 400 mg / uge Equipoise og 25-50 mg Winstrol dagligt i 8 til 10 uger. For at læne sig ud, kan du også prøve at stable stabile doser Equipoise med trenbolon, ved hjælp af 76 mg sidstnævnte hver anden dag for at øge magert muskelmasse.

De, der ønsker at øge muskelmassen kraftigt og holde deres gevinster, når de holder op med at bruge stofferne, kan forsøge at stabile Equipoise med testosteron. Denne stak vil gøre det muligt for brugerne at maksimere appetitten øger, der ledsager Equipoise-brug, da testosteron er et stærkt anabolsk (muskelbyggende) lægemiddel. Sammen med normale doser af Equipoise, prøv at bruge 500 mg / uge af Sustanon (et multiformed testosteron) eller 500 mg / uge testosteron enanthat.

Ligesom Winstrol aromatiserer Equipoise i sig selv ikke til østrogen. Derfor behøver brugere, der kun bruger Equipoise, ikke at tage antiøstrogener i doseringsperioden og vil ikke skulle bruge nogen østrogener (som Clomid eller Nolvadex) efter doseringsperioden er afsluttet.

Del:
Kommentarer