Wilson N6 nCode Specifikationer

Wilson N6 nCode Specifikationer

Wilson nCode N6 tennisracket er en af ​​mange i nCode-linjen. Det er lavet med flere spille stilarter i tankerne. Singles spillere, finesse spillere og spillere, der kan lide at slå med magt og kontrol, kan finde nCode N6 perfekt til deres spil. Denne racquet er også et godt valg for dobbelt spillere, der kan lide at spille med skive og ramte vinklede skud.

specifikationer

Wilson nCode N6 er designet med en hovedstørrelse på 110 square inches. Racquetens længde er 27,3 inches. Dette er en meget let racquet; den vejer 9,7 ounce efter at den er blevet spændt. Stivhedsgraden for nCode N6 er 64, hvilket betyder, at det er en mellemstiv racket. Den anbefalede strengspænding er 55 til 65 pund. Den er lavet af 10 procent nCoded hypercarbon og 90 procent nCoded high-modulus grafit.

Teknologi

Wilson sportsvirksomheden producerede nCode N6 med nCode teknologi, som foregår på racquetens molekylære niveau. Under produktion anvendes mikroskopiske størrelser af siliconeoxidkrystaller til at fylde de små mellemrum mellem carbonfibermaterialet. Ifølge Tennis Express øger dette racquetens præstation såvel som dets styrke og holdbarhed.

Præstationsegenskaber

Effektniveauet for denne racquet er mellemhøjt. Generelt, jo mere kraftfulde racketen er, desto mere fungerer det for spilleren. Raceten har et stort sødt sted på grund af hovedstørrelsen. Dette er stedet på strengen sengen hvor der er ringe eller ingen vibrationer, når bolden rammes. Med en større søde plet er der mere succes, når man rammer en off-center bold. Det er nemt for strenge at bide ind i tennisbolden på grund af den bredere afstand mellem strengemønsteret.

Spiller Kompatibilitet

Wilson nCode N6 kan bruges af tennisspillere på alle niveauer; Det passer dog bedst til spillere, der har en lang, langsom sving. Spillere, der kan lide at lægge et tungt spin på bolden, vil finde det nemt at gøre med denne racket på grund af det brede snor mønster. Fordi det er en lette racquet, svagere, mindre spillere kan finde det lettere at manøvrere.

Del:
Kommentarer