Weird NFL Rules

Weird NFL Rules

Den officielle NFL-regelbog er mere end 100 sider lang, så det er ikke underligt, at alle disse regler kan have fans, spillere, trænere og endda embedsmænd, der ridser hovedet til tider. Nogle er helt logiske, mens andre synes at være fornuftige, men de har alle et fælles mål - at skabe orden ud af kaos og give svar og løsninger i næsten enhver situation, der kan optræde i løbet af et hårdt kæmpet spil.

Pass Interference Calls

Tjenestemænd kalder pass indblanding, når en spiller tager visse handlinger for at forhindre en modtager i at fange en bold. Denne regel fungerer begge veje - en defensiv spiller kan forstyrre en offensiv spiller, men en offensiv spiller kan også forstyrre en defensiv spiller, der forsøger at aflytte. Foulet skal forekomme, efter at modtageren begynder at løbe fra scrimmage, og bolden skal kunne fanges, en dom, der skal foretages af embedsmændene. Defensive pass interferens kan specifikt resultere i nogle af de mest alvorlige straffe i spillet, groft ude af synkronisering med andre, der er fem, 10 eller 15 yards for andre overtrædelser, fordi bolden er placeret på stedet for det uheldige - hvor spilleren blev forstyrret. Hvis passet var en bombe beregnet til levering til den anden ende af feltet, kunne det betyde en straf på op til 50 meter eller mere.

Pass indblanding pĂĄ Punts

En underlig undtagelse eksisterer med pass interferens regler, når et hold fejler et punkt, foregiver de vil sparke bolden væk til det andet hold. I stedet tager en spiller bolden og smider det til en anden spiller, der har fået fri downfield. Hvis denne modtager er forstyrret, er der ingen fejl under NFL-reglerne, fordi afspillet ikke var teknisk et passspil til at begynde med.

Alle linjer er ikke skabt ens

De hvide sidelinjeområder langs dens længde markerer ud af spilleområdet. Alt der sker på disse hvide områder, ikke faktisk på banen, tæller ikke. Hvis en spiller fanger bolden i dette område, er det ikke en reception. Denne regel fokuserer på spillerens krop, ikke selve kuglen. Hvis han hælder i et pas og bolden er klart inden for grænserne, men en af ​​hans tæer er på den hvide sektion, er det ikke et færdigt pas. Det modsatte er sandt med mållinjen, linjen adskiller feltet og endezonen. Her er det ligegyldigt hvor spillerens krop - eller en del af det - er. Bolden skal bevæge sig over mållinjen for en score. Otteogtyve eller 90 procent af en spillerens krop kan kollidere i endezonen, men hvis bolden ikke "bryder flyet", er det ikke en score.

Det ekstra punkt

En anden svær regel indebærer ekstra point - sparket gennem stolpen efter en touchdown, så holdet får syv point for scoren i stedet for seks. Nogle gange sker det, at snap til holderen, den fyr der sætter bolden på plads, så kickeren kan starte den igennem, er dårlig. Bolden bliver løs. Hvis det begynder at rulle rundt om marken og en defensiv spiller ved et uheld sparker det eller på anden måde sender det over mållinjen og ud af endezonen, får sparket holdet stadig det ekstra punkt.

End Zone Celebrations

Usportslige bøder er en catchall, der omfatter fysiske, taktiske og endda følelsesmæssige overtrædelser. Nogle er designet til ikke at beskytte spillere mod skade, men fra onde følelser. Hvis en spiller fanger en bold i endezonen og bærer en smule for meget efter embedsmændens mening - normalt ved at udføre en version af en glad danse - kan dette resultere i en straf.

Del:
Kommentarer