Weider 8920 Instruktioner

Weider 8920 Instruktioner

Weider 8920 er et grundlæggende hjem gym. Dette fitnesscenter bruger vægtede plader til modstand i stedet for den mere almindeligt anvendte vægtstabel (hvor en bruger indsætter en stift i stakken til en ønsket vægt). Du kan få en træning i hele kroppen på Weider 8920, og brug de vægtede plader, der går med maskinen eller barbells og visse håndvægte til flere træningsfunktioner.

Skub dine vægtplader på vægtrørene bag ryglænet og i nærheden af ​​gulvet, eller brug ingen vægt. Anbring et lige beløb på hver side. Se vægtmodstandsdiagrammet for at bestemme den faktiske mængde modstand, du får fra dine vægtplader. For eksempel vedrører fem pund på vognen 22 pund på trykarmstationen, 11 pund på sommerfuglarmene, 18 pund på den lave remskive og 16 pund på den høje remskive.

Sid med ryggen mod ryglænet og tag pressearmens håndtag til at arbejde brystet, enten med dine håndflader på gulvet eller med dine håndflader mod hinanden, hvis du ønsker at understrege dine triceps. Rid dine fødder på fodpladen med knæene bøjet. Hold dine albuer op i køen med brystet og bøj dem for at starte, hvis du har dine palmer på gulvet. Tag dine bøjede albuer i nærheden af ​​dine sider, hvis dine palmer står over for hinanden. Skub dine arme fremad, indtil de er lige. Bøj dem igen for at fuldføre en rep. Udfør det ønskede antal gentagelser baseret på din alder, fitness niveau og mål.

Stand mod ryglænet og læg fødderne på fodpladen eller gymnastiksalen kan tipse over under denne øvelse. Nå dine arme over dig og tag fat i håndtagene på latstangen, der hænger fra den høje trisse til at lave latruller. Rett dine håndled. Du skal kunne se bagsiden af ​​dine hænder. Bøj dine knæ lidt. Træk latstangen til brystbenet og klem dine skulderblade sammen. Lad stangen hæve sig op igen til den høje remskive for at fuldføre en rep. Udfør det ønskede antal reps.

Sid på sædet og læg benene på den lave remskive station med knæets ryg hviler på benrullen for at gøre benforlængelser. Juster længden af ​​benstangen ved at trække stiften på bagsiden og glide armen op eller ned. Udskift stiften, når håndtaget er i den rigtige længde, så dine ankler passer godt bag bundrullen. Løft håndtaget indtil dine ben er næsten parallelle med gulvet. Tilbage til startpositionen. Udfør det ønskede antal reps.

Brug armlen på sommerfuglstationen som en alternativ øvelse til at bruge pressestationen. Sæt dig ned på sædet og læg ryggen mod ryglænet. Hold dine arme op til dine sider i 90 grader vinkler. Sæt dine underarme mod sommerfuglens arme og rør dine palmer fladt imod dem. Skub armene fremad, indtil de rører, men hold ryggen mod ryglænet. Udfør det ønskede antal reps.

Del:
Kommentarer