Wee Ball Baseball Drills

Wee Ball Baseball Drills

Wee ball er det første skridt i et barns baseball eller softball oplevelse. Spillet består af fire innings, hvor hver spiller på holdet får mulighed for at bat og køre baserne. Fordi børnene er meget unge, vil holde deres opmærksomhed kræve struktur og disciplin. At udøve øvelser før hvert spil og praksis gør det muligt for børnene at komme ind i tankegangen om, hvad de skal gøre, og hvad der skal ske. Borene skal forblive enkle og sjove, idet børnene fokuserer på baseball færdigheder og teambygning.

Varme Ups

Før du starter opvarmningsøvelser, skal børnene strække sig ordentligt ved hjælp af grundlæggende gulvøvelser. Begynd hver lektion ved at få børnene til at strække deres benmuskler. For at gøre dette skal de adskille deres fødder skulderbredde fra hinanden, bøje i taljen og forsøge at røre ved deres tæer. Hold i 10 sekunder og lav et par gentagelser. En ekstra opvarmning er at få børnene til at bevæge deres arme i cirkler med deres arme udvidet fuldt ud. Lav store og små cirkler i ca. 30 sekunder. Flere gentagelser strækker arm, ryg og skulder muskler for at forhindre skade.

Løb

De fleste børn er begejstrede for at være på et baseballbane og hopper med energi, så snart deres klammer berører snavs. For at træne noget af deres energi, lad børnene køre en base ad gangen. Den første løber i linjen løber først. Når den anden løber begynder at løbe til første, går den første løber til sekundet. Den tredje person begynder at løbe mod først, når de to i feltet når deres ønskede base. Hvert barn får en tur til at løbe og træne i hver base. Når det sidste barn kører, skal de tillade at holde pause i hver base og derefter fortsætte til næste.

batting

En sjov øvelse for alle holdkammeraterne er batting. Lad halvdelen af ​​børnene stå op i dugoutet, mens den anden halvdel er i infielden. Et barn ad gangen kommer fra dugoutet til at slå tædekuglen og løbe til først. Når alle børnene har ramt bolden og har kørt baserne, skift hold, så fielding team flagermus og batting holdet spiller fielding positioner.

Catching

Placer børnene i to lige nummererede rækker ca. seks meter fra hinanden. Få børnene til at kaste bolden til deres partner. Gå bag børnene og giv en nyttig instruktion om hvordan man kan forbedre deres kaste. Lad børnene kaste jorden bolde og pop fluer for at få dem brugt til at bruge deres handske hånd.

Del:
Kommentarer