Volleyball Substitution Regler

Volleyball Substitution Regler

Sanktioneret volleyball kampe i USA styres af USA Volleyball, som blev oprettet i 1928 for at bringe ensartethed til spilets regler. Gennem årene er mange regler blevet revideret for at skabe et hurtigere og mere konkurrencedygtigt spil. For eksempel var der ingen originale regler for spillere, der kom ind i spillet for at erstatte andre spillere. I dag er holdene begrænset i antallet af substitutioner, de kan lave i en kamp.

Holdkammerater

Seks spillere starter et spil for hvert hold i en volleyballkamp. Spillere, der ikke starter, men som er i uniform og er til rådighed for leg, er erstatninger. Hold kan have i alt 12 spillere pr. Kamp, men i internationale konkurrencer underlagt International Volleyball Federation er de tilladt 15. De kan have en Libero-erstatning og otte erstatninger eller ni erstatninger - Libero-erstatninger tæller ikke som erstatninger. Lederen af ​​et hold bestemmer hvornår og hvem der skal erstatte.

Indstil regler

Et hold kan lave i alt seks substitutioner i et sæt, hvilket kan indebære i alt 12 spillerens substitutioner. Med andre ord, i løbet af en enkelt substitution, kan flere spillere komme ind i spillet for at erstatte andre, men når der er blevet 12 samlede substitutioner, har holdet nået sin grænse. Substitutioner omfatter dem, der er foretaget inden begyndelsen.

En eller flere spillere kan erstattes samtidig, men en spiller, der udskiftes, kan kun returnere en gang under sættet og skal genindtræde i sin tidligere position. Substitutionsmanden må kun komme ind i spillet én gang og erstattes af den samme spiller, hvis position han har taget, hvis han erstattes.

Undtagelse

Hvis en spiller er skadet under spil, kan en erstatning indbringes som i normal leg; Men hvis dette ikke er muligt - for eksempel, hvis et hold har brugt alle sine tildelte substitutioner - er en undtagelse tilladt. I dette tilfælde kan enhver spiller blive bragt ind for at erstatte den sårede spiller uden straff for holdet. Den skadede spiller må ikke vende tilbage til kampen.

Spillere fjernet fra Play

Hvis en spiller på retten er diskvalificeret eller udvist, skal han erstattes på normal måde. Hvis dette ikke er muligt, anses teamet for ufuldstændigt. Der er ingen undtagelse, da der er en skade.

Ulovlige substitutioner

Spillere skal være på ruten for at fungere som erstatninger. De skal have lovlige numre og uniformer, kan ikke være blevet udvist eller diskvalificeret under kampen og kan ikke erstattes af spillere, der benyttes i ekstraordinære substitutioner.

Substitutionsproces

Et område på retten er udpeget som et substitutionsområde, hvilket er hvor substitutioner skal udføres. Udskiftningen må ikke forsinke spillet unødigt: Det bør kun vare så længe det tager at registrere indsatsen på scorebladet og for spillerne at udveksle stillinger. Hvis der foretages mere end en substitution på én gang, skal de ske i rækkefølge for at begrænse den tid det tager. Et hold kan straffes for forsinkelser.

Libero

Når en libero erstattes, regnes det ikke for holdets tilladte substitutioner, men det skal ske efter mindst et rally er gennemført.

Del:
Kommentarer