Virkningerne af Tranebærsaft på gigt

Virkningerne af Tranebærsaft på gigt

Gigt opstår, når der er for meget urinsyre i din krop. Der er mange forskellige måder at behandle gigt, og nogle er mere effektive end andre. Lejlighedsvis nævnes tranebærsaft som en måde at forhindre smertefulde gigtangreb på. Mens tranebærsaft har mange sunde fordele og er værd at drikke, anser det ikke for en gigt kur.

gigt

Gigtangreb forekommer, når urinsyre i blodet krystalliserer i leddene. Dette sker, når urinsyreindholdet i blodet bliver for højt, enten fordi din krop ikke kan slippe af med det gennem urinen, eller du spiser fødevarer, der er for høje i puriner.

Mere sure

Selvom tranebærens virkning på gigt ikke er blevet undersøgt udførligt, er det kendt, at tyttebær er sure. Dette sænker kroppens pH-niveau, og mindre urinsyre udvises. Hvis kroppen kaster sig af mindre urinsyre, vil niveauerne i kroppen stige.

En undersøgelse

En tysk undersøgelse undersøgte virkningen af ​​tranebær, sort currant og blomme saft i 12 raske mænd. Det viste sig, at selv om der ikke var nogen ændring i, hvor meget urinsyre kroppen udskillede, faldt kroppens pH-niveau og urinsyre niveauerne steg ca. 50 procent. Denne ændring kom fra at drikke kun 11 oz. af saft om dagen over 20 dage. Selv om undersøgelsen ikke kigger på gigt-syge, går det ikke godt for dem. En advarsel af undersøgelsen er, at urinsyre niveauerne steg i urinen. Blodniveauerne af urinsyre blev ikke testet.

Drikker mere

Måske en måde at tranebærsaft kan betragtes som en hjælp til at forhindre gigt er, at det er en væske. Gigt lider bør øge deres samlede væskeindtag så meget som de kan. Jo mere en person drikker, jo mere hun vil urinere og jo mere urinsyre vil blive elimineret, selvom det kun er en lille smule hver gang.

Undgå tranebær

På grund af denne undersøgelse og anekdotiske beviser, der tyder på gigtangreb stigning efter Thanksgiving, er cranberries normalt ikke anbefalet til gigt-syge. Der er andre frugter og saft, en gigtlidende kan vælge uden at plukke en, der i bedste fald kan være neutral i at hjælpe gigt smerte og i værste fald en udløser for et angreb.

Del:
Kommentarer