Virkninger af langvarig Ambien brug

Virkninger af langvarig Ambien brug

Når en person bruger en recept sovende hjælp som Ambien i lange perioder, er der potentialet for nogle ret alvorlige bivirkninger. De fleste vil reducere, når en person har fjernet stoffet fra hendes system, men andre kan have en længere forlængelse på individet afhængigt af brugets længde eller endog misbrug.

Afhængighed

Langsigtet brug af Ambien kan resultere i en vis grad af afhængighed af stoffet, hvilket betyder at kroppen vil begynde at skabe et behov for, at stoffet rent faktisk kommer i seng.

Addiction

Denne særlige virkning er forskellig fra afhængighed, men kan gå hånd i hånd. Det er kendetegnet ved et stofmisbrug, hvilket betyder mere eller længere end foreskrevet, såvel som "lægemiddeløkende" adfærd, som ville have flere recept fra en række læger, erhverve tidlige genfyldninger, fremstillingssymptomer og endog stjæle eller købe medicin.

Hukommelsestab

Nogle mennesker vil begynde at opleve hukommelsestab ved langvarig brug af Ambien. Dette ville ikke være minder, der allerede var dannet, men dem, der ikke blev bibeholdt, mens de faktisk var på stoffet.

Døsighed

Det bør ikke komme så meget af en overraskelse, at langvarig brug af Ambien kan resultere i moderat til svær døsighed ved vævning.

svimmelhed

Nogle mennesker, der har brugt Ambien i længere perioder, kan begynde at lide af episoder med svimmelhed eller lethed.

Tab af saldo

Selv om dette er mere et symptom pĂĄ et andet symptom, kan Ambien bede en person om at miste balance eller koordinering.

Del:
Kommentarer