Vil Clorox Kill Toenail Fungus?

Vil Clorox Kill Toenail Fungus?

Toenail svampe er en infektion forårsaget af tilstedeværelse af svampe. Neglesvamp begynder ofte som et simpelt hvidt eller gult område under neglen, men kan hurtigt udvikle sig til at få hele neglen til at misfarve, tykke og endda smuldre. Der findes flere behandlingsmuligheder for tåneglsvamp, men brugen af ​​standard Clorox-blegemiddel er et tidsprøvet middel, som mange mennesker vælger at bruge.

Dræb Toenail Svampe med Clorox

Clorox er et varemærke for blegemiddel, og det kan bruges til at dræbe infektionsfremkaldende svampe. Bland halvdelen af ​​en tesked per gallon vand og blød dine fødder i blandingen en til to gange om dagen, 30 minutter hver gang i flere uger. Blegemiddelet klorinerer vandet, som igen suger ind i neglesvampen og dræber svampene. I tilfælde af hudirritation skal du reducere mængden af ​​anvendt blegemiddel eller bløde dine fødder sjældnere.

Alternative behandlinger

Udover receptpligtig medicinsk og lægeadministreret behandling foreslår Mayo Clinic brugen af ​​hvid eddike eller Vicks VapoRub kan helbrede tåneglsvamp. Sug dine fødder i en blanding af en tredjedel eddike og to tredjedele varmt vand dagligt. Hvis irritation opstår, blød føttene kun to til tre gange om ugen, eller tilsæt yderligere vand til blandingen.

Vicks VapoRub kan påføres direkte på tæer, der er ramt af svamp, men du bør tale med din læge for at finde ud af, hvor ofte det skal anvendes, og hvor længe produktet skal forblive på din tå / tåer.

Tips

Trim ned dine tĂĄnegle sĂĄ meget som muligt for at give blegemiddel og vandblandingen nem adgang til tĂĄneglsvampen.

Du bør tale med din læge, før du prøver nogen hjemmetlige midler til svampeinfektioner.

Del:
Kommentarer