Vick Damp Rub Cure for negle svampe

Vick Damp Rub Cure for negle svampe

Toenail svampen får normalt adgang til tåneglens seng, når der har været en skade på neglen, såsom en revne eller en splittelse. Når svampen er kommet ind, opmuntrer det varme, mørke miljø, som det finder i skoene og sokkerne, at vokse og sprede sig. Ifølge Foot Health Network omfatter standardbehandling for tåneglsvampen receptpligtig medicin eller delvis til fuld neglefjernelse. Mange mennesker ønsker at undgå hårde medicin og smertefuld behandling og vender sig mod et middel til tåneglsvamp du må ikke mistanke om: Vicks VapoRub.

Beviset

Det virker som om Vicks VapoRub har været en kur mod næsten alt, fra hoste til brystet på overbelastning til tunge næser. Nu kommer Vicks frem som en kur mod neglesvamp. Hvad der måske har startet som et uheldigt hjemmehjælp, har nu en lægeundersøgelse for at sikkerhedskopiere det. Forskere ved Michigan State University undersøgte virkningerne af Meijer medicinerede bryst gnide på tåneglsvamp og fandt forholdet mellem kamfer, eukalyptusolie og mentol at være effektive til behandling af svampen. Mens mærket var Meijer, har det nøjagtigt det samme forhold af ingredienser, som Vicks VapoRub har, hvilket forklarer, hvorfor folk har så meget succes med Vicks.

Ansøgning

For at behandle tåneglsvamp med Vicks VapoRub skal du rengøre og trimme dine tånegle. Vask dem godt og sørg for, at de er helt tørre. Påfør tåneglen med Vicks, og sørg for at få gelen dybt ind i spidsens sider og så langt under som muligt. Hvis du har revner i din negle, gnid dybt ind i dem. Når sømmen er dækket, skal du derefter pakke en let gazebånd eller klæbemiddelbånd rundt om neglen for at beskytte Vicks fra at gnide på sokker eller noget andet. Lad det stå på og lad gelen optage i neglen. Gentag dagligt. Den tid det tager at bemærke resultaterne kan være overalt fra 10 dage til seks uger, afhængigt af hvor dybt din svamp er.

Del:
Kommentarer