Vægttab planer for kvinder over 50

Vægttab planer for kvinder over 50

Som kvinder går ind i anden halvdel af livet, ændrer hormonelle udsving kombineret med den normale aldringsproces langsom metabolisme, vores kroppssammensætning og ændrer vores ernæringsbehov. Vægttab planer for kvinder over 50, for at være effektive, skal beskæftige sig ikke kun med kaloriindtag, men også aktivitetsniveau og korrekt ernæring.

Livsstilstilgang

Effektivere end slankekure alene, har vægttabsplaner, der fremhæver fysisk aktivitet kombineret med sund kost, vist sig at føre til permanent vægttab. American Heart Association anbefaler at tage skridt til at øge dit aktivitetsniveau; forbruge en afbalanceret kost bestående af magert protein, komplekse kulhydrater og umættet fedt og begrænse slik og alkohol. Vægten af ​​denne vægttabsplan er at gøre permanente ændringer, der er realistiske, opnåelige og bæredygtige.

Fokus på ernæring

En afbalanceret kost er afgørende i enhver vægttabsplan. Kvinder over 50 bør passe på med diæt, der understreger proteinindtag og reducerer kulhydrater. Overskydende protein kan være problematisk, da vi alder, fordi behandlingen af ​​affaldsprodukterne fra protein stammer nyrerne, ifølge Colorado State University Extension. Andre overvejelser omfatter den øgede risiko for osteoporose, som kvinder oplever, da østrogenniveauerne falder. Sørg for at forbruge tilstrækkelige mængder calcium for at reducere risikoen.

Være aktiv

Fedt begynder at erstatte magert muskel som vi alder, hvilket nedsætter metabolismen. Under perimenopause får kvinder gennemsnitligt et pund om året, ifølge Mayo Clinic, og størstedelen af ​​denne vægt sætter sig omkring abdominalområdet. Vægttab planer for kvinder over 50 bør omfatte en aktiv livsstil. Mindst 30 minutters moderat aktivitet pr. Dag anbefales. Derudover er vægtbærende motion meget gavnlig. Det bygger mager muskel og øger knogletætheden, hvilket igen øger stofskiftet og reducerer risikoen for osteoporose.

Pas på vægttab produkter

Kosttilskud, der hævder at øge stofskiftet ved at øge den termogene (varmeproducerende) effekt af fordøjelsen, er bredt tilgængelige og lover et fristende kortsigtet til at forbrænde fedt og undertrykke appetit. Lidt bevis eksisterer, at disse produkter leverer på løftet, og nogle forårsager alvorlige bivirkninger. Food and Drug Administration opfordrede forbrugerne til at stoppe med at bruge et sådant produkt i maj 2009 efter rapporter om bivirkninger.

Se skjulte kalorier

Caloric behov for mennesker ud over deres sene 40s falder med omkring 200 om dagen, og selv i en ret sund kost, tilføjede skjulte kalorier. Mayo Clinic nutritionist Katherine Zeratsky, R.D., L.D., citerede kaffe som et eksempel. Sort kaffe har ingen fedt og meget få kalorier, mens tilsætning af creme og sukker hæver kalorier til 100 og fedt til fem gram. Du kan sabotere dine vægttabsindsatser på trods af dine bedste hensigter, medmindre du udvikler en bevidsthed om skjulte kalorier. Læs produktetiketter flittigt, og spar din mad og drikkevarer sparsomt.

Del:
Kommentarer