Vægttab med Braggs æblecidereddike

Vægttab med Braggs æblecidereddike

Braggs æblecidereddike (ACV) er det førende mærke af økologisk ACV. Der er mange påstande om, at ACV kan hjælpe dig med at tabe sig. Her er oplysninger om ACV og hvad dens fortalere hævder om dens vægttab fordele samt oplysninger fra en modstander, der hævder, at det er alt hype.

Stimulerer fordøjelsen

Æblecidereddike hjælper med at stimulere fordøjelsen og reducerer mængden af ​​tid, som fedt forbliver i fordøjelseskanalen. Jo længere fedt bliver der, desto mere fedt absorberer kroppen.

Forbedrer kroppens brug af jern

Ifølge "Apple Cider Eddike, 52. udgave: Miracle Health System" hjælper eddikesyre, der findes i ACV, at frigive jernet fra den mad, du spiser og "gør den tilgængelig til at være en byggesten for iltbærende hæmoglobin og og ilt-tiltrækkende myoglobin." I grundlæggende termer, jo mere jern, der absorberes, jo mere ilt anvendes, desto større vægt går tabt.

Reducerer fedtindskud

Kevin Trudeau, forfatter af "The Weight Loss Cure, de vil ikke have dig at vide om", hævder, at æblecidereddike i sin organiske råform har "næsten mirakuløse sundhedsforbedrende virkninger" og hjælper også med at "reducere fedtindskud i kroppen".

Renser kroppen

ACV hævdes at være et naturligt forekommende antibiotikum og antiseptisk middel, der bekæmper bakterier og bakterier. En krop fri for bakterier og bakterier er en stærkere krop, der bekæmper sygdommen lettere. Selv Julius Caesars hær blev sagt at have drukket det for at holde sig i form.

Kritik

Dr. Andrew Weil, en ekspert på naturlig sundhed og velvære siger, "der er absolut ingen videnskabeligt bevis for, at ACV kan hjælpe med vægttab eller at det indeholder magiske ingredienser, der hjælper dig med at skur pounds." Han siger, at hvis du er seriøs om at tabe sig, glem ACV og fokus på indsats og engagement - spis mindre og motion mere.

Braggs ACV Cocktail

2 spsk. Braggs æblecidereddike (eller en anden æblecidereddike, der er rå og økologisk)

Vand (mængde afhængig af fortynding du ønsker)

Sweetener, hvis du har brug for det (Stevia - godt for diabetikere, økologisk honning, 100 procent ahornsirup eller melasse)

Bland og drik. For de bedste resultater foreslår Bragg at drikke det to gange dagligt for blødere hud, øget energi og færre muskel- og ledesmerter fra motion.

Del:
Kommentarer