Vedligeholdelse og pleje af en NordicTrack Skier

Vedligeholdelse og pleje af en NordicTrack Skier

At have et hjem gym er et privilegium og en fornøjelse. Hvis du ejer en NordicTrack Skier, ved du, at du får en total kropsøvelse. Men medmindre du behandler dit udstyr til regelmæssig pleje og vedligeholdelse, kan dine træningsproblemer blive forværret på grund af wonky dele. Planlæg en månedlig inspektion af din maskine og tør det ned rutinemæssigt.

Trin 1

Tør ned din NordicTrack Skier efter hver brug for at forhindre opbygning af støv, snavs eller sved. Brug en universalrenser til at tørre metaldelene ned. Træfladerne kan støves med en ren, tør klud og derefter skinnes med et møbelpoleringsmiddel.

Trin 2

Smør siderne på ski på din NordicTrack Skier hver anden uge for en glattere glidende oplevelse. Påfør et parafinvoksprodukt til siderne på dine ski i overensstemmelse med pakkens anvisninger.

Trin 3

Undersøg modstandsstroppen og svinghjulet på samme tid hver måned. Indstil din NordicTrack Skier til den laveste modstandsindstilling, og fjern modstandsstroppen. Tør ned svinghjulet og de omkringliggende komponenter med en svamp dæmpet med gnidningsalkohol og lad lufttørre. Stram møtrikkerne under den U-formede boltdæksel til højre for svinghjulet. Udskift modstandsstroppen for at færdiggøre dit månedlige svinghjul og modstandsstroppens vedligeholdelse.

Trin 4

Undersøg armens træner på din NordicTrack Skier hver tredje måned for at sikre, at dens modstandsdæmper er korrekt smurt. Løsn, men fjern ikke, modstandsknappen på skiløberarmen træner for at give remskiven under det nogle leger. Løft remskiven og gnid lædermodstandsdybden under den med et stykke 100-grit sandpapir. Sæt to dråber smøreolie på læderresistenspuden og gnid den ind. Placer en blyant mellem remskiven og modstandsstykket i mindst otte timer for at lade olien sive ind i læderet. Efter otte timer skal du fjerne blyanten og stram modstandsknappen.

Trin 5

Smør rulleakslen, hvis de begynder at rive. Anbring en smøreolie på begge sider af rulleakslen og drej dem for at fordele smøreolien.

Del:
Kommentarer