Urte Alternativer til Albuterol

Urte Alternativer til Albuterol

Albuterol er en fælles redningsinhalator, der er ordineret til astmapatienter. Der er flere urter og urteformler at undersøge, når man vurderer naturlægemidler til Albuterol. Nogle arbejder som anti-spasmotics, eller beroligende urter, og nogle fungerer som udvisningsmidler, som arbejder for at skubbe slim og slim fra luftvejene. Astma er almindeligvis antaget at stamme fra allergier til pollen, støv, røg og andre udendørs forhold. Alternative sundhedsudbydere mener, at astma kan have rødder i dårlig ernæring, og kun ved at behandle fødevareproblemer vil astma blive permanent lettet. Kontroller altid hos en betroet sundhedsudbyder, før du selv medicinerer med noget produkt eller en behandling.

Lobelia og Valerian

Hvis en astma-lidelse oplever kramper, skal de straks tage lobelia-tinktur. Lobelia er en vidunderlig anti-spasmotisk urt, nyttig til beroligende enhver form for kropsspasmer eller kramper. Lobelia stimulerer vagusnerven. At tage for meget lobelia på en gang kan udløse opkast.

Lav en te af valerianrod, tilsæt en knivspids cayennepulver til den, og drik den for at stille ned kramper.

Lung formel

En stor formel til lunge- og bronchial støtte består af følgende urter: comfrey root, mullein, chickweed, marshmallow root og lobelia. Denne formel findes i te- og kapselform, og er nyttig i mange åndedrætsbetingelser, herunder astma. Denne te skal tages tre gange om dagen med en halv dråber af lobelia tinktur tilsat til hver kop for ekstra støtte.

mullein

Mullein beroliger lungerne og hjælper med at løsne slim. Det kombineres ofte med salvie og renhed i astmaopskrifter. Du kan lave dampbehandling af astma med mullein ved at simme en stærk gryde mulleint på en komfur. Derefter dækker du hovedet med et badehåndklæde og indånder dampen fra te.

Nerve Urter

En nerve restaurering formel kan være meget nyttigt for astma. Den indeholder sorte cohosh, capsicum, humle blomster, lobelia, scullcap, valerian, wood beton og mistelte. Det er enten taget som en tinktur eller lavet til en te og forbruges tre gange om dagen. Det fremmer afslapning og lindring af spændinger. Det er mildt stimulerende og alligevel beroliger nervesystemet og reducerer smerten. Det føder motorens nerve ved bunden af ​​kraniet, og genopbygger også nervekapper og nerverne selv.

Generelt Program

Alle mejeriprodukter bør afbrydes straks, fordi mælkeprodukter er slimproducerende. En kvalitet kolon rengøringsmiddel anbefales at befri kroppen af ​​gamle toksiner, som kan bidrage til astmaanfald. En mest vegetarisk kost bør følges, med en lille hvid fisk eller hormonfri kylling tilladt ugentligt. Omkring tre fjerdedele af kosten skal være friske, ubehandlede frugter og grøntsager, og en fjerdedel skal være tilberedt mad som bælgfrugter, fuldkorn eller bagt kartofler. Sukker skal undgås og erstattes med honning, stevia eller agave nektar. Saltindtag bør begrænses. Træn udendørs regelmæssigt. Drik mindst en halv liter rent vand (ikke vandhaner) dagligt. Sørg for god ventilation indendørs.

Del:
Kommentarer