Urinbrænding uden infektion

Urinbrænding uden infektion

Urinbrænding er et almindeligt symptom på en infektion; dog kan en brændende fornemmelse opstå uden tilstedeværelse af bakterier. Betingelser, der involverer en infektion, bliver lettere diagnosticeret og behandlet. I disse tilfælde opdages bakterier i urinen, og et antibiotikum løser normalt infektionen.

Interstitiel cystitis

Interstitiel blærebetændelse er en sygdom, der involverer blæren. Blæren bliver irriteret og forårsager bækken smerter og brænder ved vandladning. Denne sygdom, som kan være autoimmun i naturen, er vanskelig at diagnosticere og bliver værre ved at spise fødevarer med rigeligt kaliumindhold.

Forstørret prostata

Mænd med forstørret prostata cite brænder ved vandladning som et primært symptom. Hvis du oplever prostata problemer, er det vigtigt at udelukke kræft.

irritanter

Visse fødevarer og drikkevarer kan irritere blæren og forårsage brænding ved vandladning. Mad, der er krydret eller surt, sammen med koffein og alkohol, kan forårsage en brændende fornemmelse.

Reaktion

En brændende fornemmelse ved vandladning kan også være en reaktion på en irritation i et sæbe, deodorant, boblebad eller feminint hygiejneprodukt.

Samleje

Burning på vandladning kan forekomme nogle gange efter samleje. Dette er et almindeligt symptom, der løser sig selv og er intet at bekymre sig om.

Del:
Kommentarer