Ultimate Flora Side Effects

Ultimate Flora Side Effects

Ultimate Flora er navnet på et probiotisk tilskud, der indeholder de aktive ingredienser Bifidobacterium lactis og Lactobacillus acidophilus. Ifølge MayoClinic er der tegn på, at de gode bakterier i probiotika arbejder for at genoprette balancen i fordøjelseskanalen ved at behandle tilstande som diarré, irritabel tarmsyndrom og visse intestinale infektioner. Da US Food and Drug Administration (FDA) ikke strengt regulerer kosttilskud, er der dog ingen garanti for Ultimate Floras styrke, sikkerhed eller renhed, så virkningerne kan variere. I visse tilfælde udvikler individer bivirkninger ved at tage probiotiske kosttilskud som Ultimate Flora.

Abdominal ubehag

Abdominal ubehag er den mest almindelige klage, når du tager Ultimate Flora. Dette ubehag skyldes overskydende gas i tarmkanalen, hvilket kan ske, når nye bakterier kommer ind i fordøjelsessystemet og midlertidigt forstyrrer sin bakterielle balance. Den overskydende gas kan forårsage smerte, oppustethed, flatulens eller kramper, men det løses normalt ved fortsat brug af probiotikumet, som fordøjelseskanalen justerer. Hvis dit ubehag vedvarer, kan det være med til at begrænse din daglige dosis Ultimate Flora. Alvorligt abdominalt ubehag eller ubehag i mere end to dage bør kontrolleres af en læge.

Overdreven afløbssyndrom

Overdreven dræningssyndrom kan være en bivirkning ved at tage Ultimate Flora. Dette er en tilstand, der forårsager en række symptomer, herunder diarré, oppustethed, hovedpine og forstoppelse. Det sker, når for mange probiotika forbruges for hurtigt, hvilket får fordøjelsessystemet og immunsystemet til at sparke til overdrive. Løs denne tilstand ved at reducere dit forbrug af probiotika, indtil din krop lærer at håndtere de ekstra bakterier. Når din krop har justeret, øges dosen gradvist. Hvis dine symptomer vedvarer, skal du kontakte en læge.

Infektioner

Udvikling af en infektion fra Ultimate Flora er en sjældnere bivirkning. Infektion kan forekomme hos personer, der tager probiotika, der lider af svækkede immunsystem på grund af sygdom eller som følge af behandling, der kræver kemoterapi eller immunosuppressive midler. Personer med svækkede immunsystemer har også været kendt for at udvikle svampeinfektioner fra probiotika. Derudover er der sjældne rapporter om hjerteventilinfektioner hos personer, der tager kosttilskud, der indeholder Lactobacillus acidophilus, især personer med kunstige hjerteventiler. Enhver med et kompromitteret immunsystem eller en kunstig hjerteventil bør undgå Ultimate Flora.

Metabolisme Problemer

En af de påståede gavnlige virkninger af Ultimate Flora er dens evne til at fremskynde fordøjelsesprocessen; Dette kan dog også forstyrre den måde, hvorpå kroppen metaboliserer stoffer. Sulfasalazin er et lægemiddel, der anvendes til behandling af ulcerativ colitis. Ifølge University of Maryland Medical Center er det ukorrekt metaboliseret, når det tages af nogen, der indtager kosttilskud indeholdende Lactobacillus acidophilus. Personer, der tager sulfasalazin, bør ikke tage Ultimate Flora.

Del:
Kommentarer