Ulemperne ved en Skate Park

Ulemperne ved en Skate Park

Skate parker kan være værdifulde samfundsmidler. Disse rekreative områder giver børn et sted at samle og deltage i den hobby, de nyder. Desværre kommer skabelsen af ​​en skatepark med nogle negative konsekvenser. Fra økonomiske konsekvenser til sundhedsrisici kommer skateparker med en række ulemper, der kan male parkerne i et negativt lys.

Omkostninger til at bygge

Ifølge Suburban Rails kan en skatepark spænde i omkostninger fra $ 8.000 til $ 25.000 pr. 1.000 kvadratfod. Det betyder, at nogle skateparker kan koste hundredtusindvis af dollars at bygge, og i nogle tilfælde løber større faciliteter i millioner. Vedligeholdelsesafgifter hæver også omkostningerne. Ifølge The Joplin Globe er disse omkostninger afbøjet til borgere i skateparkens by gennem skatter.

Forbrydelse

Undersøgelser fra Courier Mail og My Suburban Life har vist, at skateparker er et paradis for kriminalitet. Dette omfatter salg og brug af stoffer, bandeaktivitet, hærværk og tyveri af udstyr. Belysning og sikkerhed er undertiden utilstrækkelig i skateparker, hvilket gør parkerne mere befordrende for denne kriminelle aktivitet.

Unge Ryttere

Skatere til offentlige skateparker advarer om, at uerfarne ryttere undertiden sættes i skade. Skateparker kan domineres af ældre ryttere, hvilket skaber et utilfredsstillende eller farligt miljø for unge skatere, der lige starter sporten. Mange ældre, dygtige skatere vil øve tricks og spring uden at skulle vente på yngre skatere. Som følge heraf kan yngre skatere blive skubbet ud af vejen eller blive sat i fare, når en ældre skater går ind i parken.

Skade

Mens Sk8parks International siger, at en skatepark vil reducere chancen for skøjteløb, er der stadig risiko involveret. På en skatepark kan skatere opmuntres eller overtales til at prøve tricks og hopper, de ikke er klar til. Dette øger chancen for alvorlig skade. Derudover undlader nogle ryttere at bruge det rigtige udstyr eller polstring. Tilsyn er ikke eksisterende hos nogle parker og åbner døren for farlig adfærd. Ifølge Sk8parks International hævder en undersøgelse fra US Consumer Product Safety Commission, at der er 27.762 skader for hver 6.2 millioner skatere.

folkemasserne

Ifølge Skaters for Public Skate Parks fører overfyldte parker til skatere, der søger efter andre steder. Mens skatere nyder at mødes med andre, bliver skateparker på et tidspunkt overfyldt, hvilket begrænser aktivitetens fornøjelighed. Når der er til for mange skøjteløbere på en skatepark, kan skatere vendes væk, blive tvunget til at vente i lange perioder eller være begrænset til et lille område i parken.

Del:
Kommentarer