Ulemper ved elevatorer

Ulemper ved elevatorer

Hopping på elevatoren er en daglig begivenhed for mange mennesker, der hyppige bygninger med flere etager. Som et spørgsmål om vane, går folk direkte til elevatoren og venter på, at dørene åbnes, tryk derefter på den rigtige knap og tag kørslen. I nogle tilfælde er dette den mest logiske måde at komme til, hvor du skal gå; Men at tage elevatoren har sin del af ulemperne.

Trapper er hurtigere

Elevatoren er meget nyttig, når det er nødvendigt at rejse afstanden mellem flere etager. Men der er mange gange, når folk bruger elevatoren til at komme fra første sal til anden eller tredje. Fordi bygninger med elevatorer også har tendens til at have trapper i nærheden; det er en god idé at tage trappen til disse typer korte udflugter, medmindre du har en fysisk grund til ikke. Ifølge undersøgelser fra studerende ved University of South Carolina, Aiken, tager det faktisk gennemsnitligt dobbelt så lang tid at gå fra en etage til den næste ved elevatoren, som det gør at gå ad trappen til samme sted. Ventetiden var hovedårsagen til forsinkelsen.

Fremmer lethed

En væsentlig ulempe ved at bruge en elevator er den dovenskab, den fremmer. Klatring trapper er god motion, og mange mennesker får ikke nok motion som det er. Selvom turen op ad trappen er fire eller fem historier, vil den person, der klatrer det, få mere gavn end den lethargiske person, som står på elevatoren og venter på at blive leveret uden problemer til hans destination.

Claustrophobia Bekymringer

Claustrophobia er frygten for lukkede rum og skarer. Denne psykologiske tilstand er ret alvorlig for dem, der har det, og elevatoren er en af ​​de mest almindelige triggere for panik hos dem, der er ramt af fobien. Selvom du ikke er blevet diagnosticeret som klaustrofobisk, er i en overfyldt elevator og muligvis sidder fast i det lille lukkede rum, kan det medføre en vis bekymring for en intetanende passager.

Germs Haven

Mange mennesker kan ikke overveje det, men elevatorer er blandt de mest kiminficerede steder rundt, ifølge Sixwise. Passagerer i en elevator er ikke kun låst i et lukket rum med potentielt smitsomme mennesker, nyser eller hoste, men knapperne er et minivære af bakterier. Mange fingre trykker på knapperne inde i elevatoren mellem rengøring - hvis de bliver rengjort overhovedet. Den første etage knap er en, som du sandsynligvis skal presse for at komme ud af bygningen. Alle andre, der forlod lokalerne, måtte også trykke på den. Brug af håndrensemidler eller håndservietter med en rensende opløsning kan reducere chancerne for at optage bakterier i elevatoren.

Del:
Kommentarer