Udstyr brugt i Iditarod

Udstyr brugt i Iditarod

Iditarod er en hundeslede race, der dækker mere end 1.000 miles Alaska fra Anchorage til Nome. Folk kaldet mushers guide et team på 12 til 16 hunde på tværs af vildt terræn i frysende temperaturer, ifølge Iditarod.

Påkrævet til Mushers

Mushers skal have en arktisk parka, en sovepose, mad, en økse og snesko. De skal også bære konvolutter, der er stemplet i Anchorage og poststemplet i Nome for at observere Iditarods oprindelse som post og forsyningsrute. Konvolutterne sælges senere som en fundraiser, ifølge FromAlaska.org.

Påkrævet for hunde

Mushers skal pakke hundemad, en komfur til at smelte sne til drikkevand, støvler for at beskytte hundens fødder mod slid og en dyrlæge notesbog til at præsentere ved hvert kontrolpunkt.

Valgfri til Mushers

Ud over obligatorisk gear kan mushers også have en forlygte, kampe, en kniv, et vækkeur, en termo og køler, snacks, håndvarmere og ekstra tøj.

Valgfri til hunde

Hunde har adgang til fremragende lægehjælp ved checkpoints, men en musher kan pakke sømklipper og salve til at passe hundens fødder og psylliumpulver for at berolige hunde med forstyrrede maver. De kan også bære jakker for at holde dyrene varme under ekstrem kulde.

Flere muligheder

For at udskifte eller reparere slidt udstyr kan mushers bære ekstra linjer, en ekstra krave og sele og værktøj og tape til reparation af slæden, seler og tøj.

Del:
Kommentarer