Udskrivningsøvelser til børn

Udskrivningsøvelser til børn

Motiverende børn til motion indebærer latter og nyder øvelsen selv. Det tager også aldersmæssige rutiner. For overordnet helbred bør du have en del af kardiovaskulær træning som kørsel eller cykling, fleksibilitet og styrketræning frem for at fokusere på kun én aktivitet. Følgende øvelser omfatter alle tre elementer og er gode for børn i alderen 3 til 10 år.

Forberedelse

Udskriv progresskort for hvert barn for at markere de udførte øvelser. Du kan få dem til at markere øvelserne med klistermærker eller et enkelt afkrydsningsfelt i slutningen af ​​hver session afhængigt af deres alder og interesse. Diagrammet kunne have plads til, hvor mange gentagelser der blev gennemført, hvor langt de kastede bolden eller hvad du føler, vil inspirere dem til at fortsætte med at træne og udfordre deres fysiske evner.

Warm-Ups

Lad børnene stå med fødderne hofte bredde fra hinanden. Opmuntre dem til at vokse højere og strække fingrene til loftet. De kan gå på deres tæer eller blive fladt fodede. Næste har dem lagt en hånd på deres hofte, da de når den anden arm over deres hoved og mod den modsatte væg. Skift hånd og gentag. Nu skal de slappe af og bøje i taljen, så deres arme og hoved hænger løs som en ragdukke.

Hjerte-kar-

Nu hvor børnene opvarmes, sættes musik eller synger en livlig sang til en runde fryse dans. For at øge aktiviteten skal du sætte måtter eller puder rundt i rummet som "øer", som børnene skal nå, når musikken stopper. Hold energien op med en runde forhindringsbane. Placer puder eller puder rundt i rummet og angive, hvilke de skal gå rundt, og hvilke de skal hoppe over.

Fleksibilitet

Opmuntre børnene til at lægge på gulvet med knæene bøjede og hænderne afslappet på deres sider. Lad dem langsomt bringe deres hofter op for at danne et dias fra knæene til deres kin. Påmind dem om at bruge kontrol for at gå ned igen. Nu har du en svømmekonkurrence ved at have børnene på deres buk med deres arme ud foran og ben lige. Lad dem pumpe deres arme og ben op og ned, som om de svømmer.

Styrke

Lad børnene parre sig. Få dem til at smide en mellemstor bold frem og tilbage. Få dem til at flytte et tempo hvert par kaster.

Køl ned

Lad børnene sidde på gulvet med deres ben foran dem. Opmuntre dem til at nå forbi deres tæer. Par dem op igen. Få dem til at matche deres fødder for at danne en diamant mellem dem. De kan så rulle en lille bold frem og tilbage.

Del:
Kommentarer