Uddybningstræning med dyb pustebryst

Uddybningstræning med dyb pustebryst

Åndedræt er den vigtigste proces i vores krop. Det giver vores blod med det vigtige ilt, det har brug for til at fodre vores krop og sind. Nogle gange kan vejrtrækning være svært på grund af manglende fysisk kondition eller fysisk sygdom. Dyb bryst ekspansion vejrtrækning teknikker kan hjælpe med at styrke din vejrtrækning og gøre livet lettere.

Åndedræt

Der er en øvelse, der udnytter dyb vejrtrækning, der rent faktisk kan øge størrelsen af ​​din ribbe bur. Denne teknik kaldes vejrtrækninger. Dette er en vægtløftemetode, der udnytter dyb vejrtrækning for at forbedre dine vejrtrækningsmønstre og udvide brystet. Da dette er en vejrtrækning og ikke en muskelbyggetræning, skal du lægge din bar op med kun din egen kropsvægt. Hvis du er ny til vægtløftning, skal du bruge betydeligt mindre vægt end det. Brug altid en spotter. Når du har læst din bar, skal du hente den op, lægge den på dine skuldre og starte dine knebøj. Før hver rep i dit første sæt af ti, tag tre meget dybe vejrtrækninger og presse al den luft, du kan ud af din krop. For det næste sæt af ti tager du fire dybe vejrtrækninger mellem hver tælling. For det sidste sæt, tag fem dybe vejrtrækninger mellem reps.

Abdominal vejrtrækningsteknikker

ASMA har et par vejrtrækninger, der bruger dybe vejrtrækninger til at udvide brystet. En af disse teknikker er abdominal vejrtrækningsteknik. Den abdominale vejrtrækningsteknik er enkel. Sæt den ene hånd på brystet og den anden på din mave. Begynd at tage dybe vejrtrækninger. Når du trækker vejret, skal du sørge for, at hånden på din mave går højere end brystet. Dette sikrer, at du får så meget luft som muligt. Træk vejret gennem din støj. Prøv at forestille dig, at luften kommer ind i din næse, mens du indånder. Hold det så længe som et tal på syv men ikke mere. Hold det for mindre, hvis du ikke kan holde det for syv. Udånder gennem din mund til et tal på otte. Kontrakt dine abdominale muskler, mens du trækker vejret ud. Gør dette i alt fem gange.

Bælger vejrtrækningsteknik

En anden dyb vejrtrækningskasseudvidelsesteknik, som ASMA foreskriver, er Bellows Breathing Technique. Denne yoga-lignende teknik hjælper med at udvide brystet og forbedre din vejrtrækning. For at starte, skal du sidde oprejst med din rygrad lige. Gør det til et behageligt sted, så teknikken er fornøjelig. Nu trække vejret ind og ud af din næse så hurtigt som muligt. Dette bør være så hurtigt som 2 til 3 cykluser med vejrtrækning per sekund. Gør dette i mere end et minut, men gør det kun i femten sekunder de første par gange. Disse hurtige vejrtrækninger hjælper med at udvide brystet ved at styrke dine brystmuskler og gøre vejret lettere.

Del:
Kommentarer