Typer af Wrestling Pins

Typer af Wrestling Pins

En wrestling pin er en demonstration af fuldstændig kontrol, der afslutter kampen før uret udløber. Det grundlæggende koncept for en pin er konsekvent i alle former for brydning, men reglerne varierer lidt mellem kollegiale, freestyle og græsk-romerske former. Wrestlers kan også vinde en kamp, ​​inden tiden udløber ved at nå et bestemt punktspredning, der viser fuldstændig kontrol.

Teknisk efterĂĄr

Det tekniske fald er tildelt en wrestler, når punktforskellen mellem ham og hans modstander demonstrerer en sådan kontrol, at kampen er erklæret over, inden tiden udløber. I collegiate style wrestling kræver det tekniske fald en 15-point fordel for at afslutte kampen. I freestyle og greco-romerske slutter en 6-punkts fordel perioden - men ikke kampen. Freestyle og græsk-romerske kampe er et bedste-tre-format, og kampen fortsætter efter et teknisk fald i en af ​​de to første perioder.

Forstå Nærbillede

Nærbillede defineres som point scoret ved at udsætte modstanderens tilbage til måtten. Ved kollegial brydning skal du holde modstanderen med skuldrene i en vinkel på matten på under 45 grader. At holde positionen i to sekunder eller mere bliver scoret som to point, mens et hold på fem sekunder er 3 point. I freestyle og greco-romerske skal du bryde 90 grader i fem sekunder for at score et enkelt punkt.

Freestyle og græsk-romerske stifter

Du skal udsætte begge skulderblade på måtten samtidig for at pinke modstanderen. I freestyle og greco-romerske er en enkelt anden pause rigelig for dommeren at tildele en pin. Den korte mængde tid, der kræves til stiften, gør det hurtigt i nogle tilfælde. Pins er ofte lidt hurtigere eller længere end et sekund afhængigt af dommerens stilling og perspektiv.

Collegiate Pins

I den kollegiale brydningstilstand kræver en nål at holde begge skulderblade på måtten i to fulde sekunder. Den wrestler i den øverste position skal demonstrere fuldstændig kontrol, mens du spænder modstanderen. Hvis skulderbladene ikke holder imod måtten længe nok til en pin, får den øverste bryder tildelt point for nærfald. Den kollegiale pin kræver mere tid og kontrol, der skal tildeles end gøre freestyle eller greco-romerske stifter.

Del:
Kommentarer