Typer af Ultra Thin Dentures

Typer af Ultra Thin Dentures

Alle proteser er specialfremstillet til en persons mund af en tandlæge. Denturer er i overensstemmelse med tyggegummilinjen, så proteserne holder sig til munden uden behov for klæbemiddel. Proteser kan dog føle sig ubehagelige for nogle patienter. Proteserne kan føle sig tunge eller unaturlige, og de kan forhindre spytproduktion eller smag. Den bedste måde at føle sig naturlig på med proteser er at bruge ultra tynde proteser.

Ultra Thin Dentures

Ultra tynde proteser er normalt lavet af en akryl eller kombination af metaller. Metaller, der almindeligvis anvendes til at skabe disse tynde proteser, omfatter guld, krom og titanium. Selvom ultra tynde proteser vil føle sig mere naturlige for brugeren, er materialet de er lavet af en højere risiko for skade. Sollys, for eksempel, kan kaste akrylproteser. Tandpasta bør heller ikke påføres proteserne. De fleste tandpastaprodukter har kemikalier i dem, der nedbryder metallerne i proteserne. Ultra tynde proteser findes i de to hovedtyper af proteser: del- og tagproteser.

Partielle denturer

En delprotes er et sæt eller enheden af ​​kunstige tænder for at erstatte tænderne. En delvis tandprotes er enten forbundet til tyggegummibævnet i stedet for en manglende tand eller til en rester af en tand. En delvis tandprotes hjælper med at beskytte tandkødene mod infektion, som kan sprede sig til nabostanden. Delvis proteser er aftagelige og skal fjernes hver aften. Proteserne er normalt gennemblødt i en desinfektionsvæske over natten for at dræbe bakterier eller organisk stof i tænderne.

Akryl Dentures

Akrylproteser er ultra tynde partielle proteser, der udnytter akryl. Ofte gives akrylproteser til en patient, før der kan oprettes en metallisk ultra tynd protes. Mange mennesker vælger at beholde akrylproteser, men de har tendens til at bryde lettere på grund af akrylens tynde natur.

Cast Dentures

Støbte proteser bruger en kombination af akryl og de metaller, der almindeligvis findes i tandproteser. Proteserne udnytter det bedste fra begge verdener ved at være lette og naturlige følelser i munden, men robust nok til daglig brug.

Tagdækninger

Tagproteser, også kendt som komplette proteser, erstatter hele tandsniveau. Tagproteser kan enten være til den nederste række eller øverste række af tænder. Da de kan omfatte hele munden, udgør disse proteser det største æstetiske og personlige problem for patienterne. Det er derfor, at akryl og støbejern er perfekt til komplette tandproteser.

Del:
Kommentarer