Typer af serverer i badminton

Typer af serverer i badminton

Der er fire forskellige typer af tjenester, som en badminton-spiller skal forsøge at mestre for at gøre hendes spil mere varieret, holde hendes modstander gætte og hjælpe med at sikre sejr. Hver type badminton tjener kræver forskellige færdigheder for at blive udført korrekt, så for at blive ekspert på hver type tjener, skal en spiller planlægge at bruge en masse tid til at øve sig.

Lav tjener

Den lave servering giver dig en vis fleksibilitet, fordi du kan bruge enten forhånd eller backhand. Spil til dine styrker og brug den stil, du er bedst til. Den lave servering vil være mest effektiv, hvis du tillader birdie at flyde lige over toppen af ​​nettet. Dette vil gøre det muligt for birdie at lande meget tæt på den korte service linje og vil kræve, at din modstander løber fremad og forhåbentlig savner spillet. Selvom denne servering anvendes både i singler og doubler, er den lave tjener den mest almindelige tjener, der anvendes i dobbeltværelser.

Høj tjene

Når du spiller singler, overvej at bruge en høj tjener til at drive birdie dybt ind i din modstanderens domstol. Sørg for ikke at bruge dette tjener for ofte, da din modstander vil komme til at forvente det og lære at holde sig tæt på ryggen af ​​hans domstol under din tjeneste. Du bør afstå fra at bruge denne servering også i dobbeltværelser, da den spiller, der modtager din tjeneste, sandsynligvis altid vil være i back court under doubler. Denne servering kræver en forehand underarm handling og en omhyggelig følge gennem. Sørg for at du står to til tre trin bag servicelinjen for at give dig selv nok plads til en korrekt gennemgang og for at sikre, at birdie forbliver i grænser.

Flick Serve

Flicketjenesten bør bruges sparsomt, fordi det kan være en ret let tjener til at spille, hvis det forventes. Brug denne tjener ikke mere end en gang hver fem tjener til at holde din modstander gætte. Begynd tjenen på samme måde som du ville, når du laver en lav tjeneste; Men i stedet for forsigtigt at trykke birdieen over nettet, skal du hurtigt vride dit håndled for at bringe birdie uventet ind i din modstanderens baghoved. Du kan bruge denne server i enten dobbelt eller singler, men det bruges mere generelt i dobbeltværelser.

Drive Serve

Driftstjenesten er en yderst risikabel tjener, men mange dygtige badminton-spillere nyder det på grund af den høje belønning, den kan give. Overhold din modstander omhyggeligt. Hvis du bestemmer, at din modstander har en langsom reaktionstid, er det bedst at kaste ind i kørselsbetjeningen lejlighedsvis, da du sandsynligvis vil få point. Drevserveren udføres ved hjælp af forhandlinger underarmsaktioner. Det bør være en hurtig servering, og birdie bør gå lavt over nettet og dybt ind i din modstanderens domstol. Pas på og hold dig på tæerne, for hvis din modstander rammer din server, vil det sandsynligvis komme tilbage til din side meget hurtigt.

Del:
Kommentarer