Typer af jetski

Typer af jetski

Vandsport fik en stor løft for 30 år siden med Kawasakis introduktion af sin 27 hestekræfter Jet Ski, og i dag pakker millioner af mennesker deres vandski og leder til søer og oceaner til rekreation. Der er ingen mangel på valg for begyndere, nybegyndere og proffer. Kawasaki sætter stadig sin Jet Ski og nu Yamaha sin WaveRunner, men i dag er der mange producenter med deres egne versioner, så sporten mangler mangfoldighed eller raffinement og hastighed i sin maskiner.

Jet Ski 800 SX-R

Kawasaki 800 SX-R (2010) håndterer og hjørner bedre end sidste års model ifølge nogle korrekturlæsere, og den har polstring flere steder for at forhindre de blå mærker, der nogle gange opstår efter en dag på vandet. Denne båd er plads til en person, der står og har en fjederbelastet håndtag, der gør ruten mere behagelig.

800 SX-R kræver ikke, at en trailer trækkes. Det er mindre end 400 pund og kan glides ind i en pickup trucks seng. Ejere af tidligere modeller vil bemærke designet er lidt anderledes og giver mulighed for en mere behagelig stående position. Kropsskiftet gør det ikke bare lettere for begyndere at trække sig op på det, det gør det også lettere at håndtere.

Sea Doo RXP-X 255

Sea Doo RXP-X 255, fremstillet af Polaris Industries, 2010 er en hurtig, letvægts vandfartøj til to, der er nem nok til at klare på en sø for en nybegynder. Dens lille krop gør det dog sjovt og udfordrende for erfarne racere på grund af den måde, den skinner og hopper over det rolige vand, hvilket er den bedste overflade til det.

Ryttere, der foretrækker havet, især startende ryttere, har rapporteret vanskeligheder med at kontrollere dette mindre vandfartøj på ru, hakket vand. Men de fleste, der tager til havet, kan bedre vælge en tungere håndværk.

Yamaha VX Sport

Vandscooter entusiaster på et budget vil måske gerne se på Yamaha VX Sport. Sporten er en grundlæggende maskine, men alle de manglende klokker og fløjter tager ikke afstand fra det sjove, denne maskine giver. Prissat omkring $ 8.000 i sommeren 2010, håndterer VX Sport godt i hakket vand og er et sikkert valg til start- eller langtidsslatere.

Der har været komfortforbedringer i kroppen af ​​denne 2010 model over sidste års model --- et længere sæde og mere benrum --- samt flere forbedringer i bekvemmelighed og design. Motoren er også blevet forbedret i løbet af 2008 og 2009 modellerne til at være 10 procent mere brændstofeffektive, selv om de to sidste modeller allerede var placeret højt blandt køretøjer af deres art for brændstofeffektivitet.

Del:
Kommentarer