Twisted Colon Symptomer

Twisted Colon Symptomer

Et snoet tyktarm er i det væsentlige en form for intestinal blokering. Men i stedet for en brok, tumor eller fremmed genstand er obstruktionen skabt af tyktarmen selv. Ofte omtalt som colonic volvulus bliver en del af tyktarmen faktisk snoet, hvilket begrænser blodstrømmen i fordøjelseskanalen og forhindrer tarmene. Din alder er langt den mest almindelige faktor, der bidrager til denne tilstand, men din kolon kan også blive forvredet på grund af genetik, forstoppelse eller udvikling af adhæsioner. Hvis du skulle opleve et snoet tyktarm, udvikler tegn og symptomer næsten altid.

Smerte

Et af de mest almindelige symptomer på et snoet tyktarm er smerte. Denne smerte er normalt isoleret i abdominalområdet og kan variere i intensitet fra person til person. For det meste ledsages smerter normalt af en vis grad af periodisk kramper. Dette skyldes i høj grad den begrænsede blodgennemstrømning og den begrænsede passage af afføring, der får de berørte muskler til at opleve en pludselig og voldsom sammentrækning. Som området spasmer, det føles som en krampe i din mave.

Ændring i tarm bevægelser

Det er også ret almindeligt for colonic volvulus at forårsage en ændring i tarmbevægelserne. Mange mennesker har en tendens til at lide af en vis grad af forstoppelse, men fordi vridningen har skabt en tarmobstruktion, er det normalt at opleve diarré eller løse, vandige afføring også.

Abdominal Distention

Som betingelsen vedvarer, kan du begynde at lide af abdominal afstand, hvilket er en hævelse i underlivet. Dette kan skyldes en opbygning af gas, da nogle mennesker rent faktisk mister evnen til at passere gas med denne tilstand, eller det kan være af forstoppelse, fordi evnen til at komme forbi er nu forhindret. For nogle kan denne forringelse eller hævelse forårsage, at maven bliver ret øm.

Kvalme

Et snoet tyktarm er også kendt for at fremkalde symptom på kvalme. Og meget som smerte, mængden af ​​kvalme du føler varierer fra person til person. Men nogle mennesker lider af kvalme i stedet for opkastning.

Feber

Sommetider forĂĄrsager colonic volvulus feber. Temperaturen pĂĄ denne feber, som andre symptomer pĂĄ tilstanden, varierer fra person til person, men er normalt over 99 grader F, nĂĄr den er til stede.

Dehydrering

I nogle tilfælde af et snoet tyktarm kan du også begynde at opleve dehydrering. Dette beder normalt en uforklarlig og øget tørst. Imidlertid ligner dette symptom mere ledsagende diarré forårsaget af tilstanden, da absorptionen af ​​væske af tyktarmen er blevet kompromitteret på grund af vridningen.

Del:
Kommentarer