Tumbling Aktiviteter for småbørn

Tumbling Aktiviteter for småbørn

Tumbling er en gren af ​​gymnastik, der er fremragende til finjustering af grundlæggende motoriske færdigheder hos småbørn. I denne alder udforsker eleverne deres krop gennem enkle og sikre fundamentale. Som coach eller lærer er korrekt instruktion af aktiviteten, sikkerhed og spotting dine største bekymringer. Følgende tumbling aktiviteter kan undervises og praktiseres med lille risiko for den unge studerende.

Gåture

Tumbling gåture forberede småbørn til at forstå, hvad du mener ved at rette og bøje dine ben, og arching eller forlænge din ryg. Bjørnvandringer består af at gå langsomt på hænder og fødder med dine ben bøjet. Børn bliver instrueret til at gå baglæns og fremad. Kamelvandringer består af at gå på hænder og fødder med ben og arme lige ud og afrunde ryggen som en kamel. Krabbevandringer består af småbarnene, der sidder ned med hænderne bag hende. Barnet løfter hendes bund fra gulvet og går frem og tilbage som en krabbe. Hun engagerer arm- og mavemusklerne og lærer koordination.

Bunny Humle

Bunny humle er designet til at undervise vægtoverførsel og koordinering mellem over- og underkrop. Denne bevægelse indebærer at hugge sig ned og sidde på hæle med dine albuer uden for knæene. Endelig stukker den studerende i hagen og humlen som en kanin. Dette orienterer tumbleren for at opfatte pladsen på hovedet, som han vil, når han går videre til cartwheels, flips og andre avancerede gymnastikbevægelser.

Rock og rul

Rock 'n' roll-bevægelsen kommer før fuld frem og tilbage ruller. Eleven ligger på jorden i indskæringspositionen. Start med at bede eleven at rocke frem og tilbage med ryggen afrundet og holde knæene tæt på brystet. Når hun har denne bevægelse nede, så kig hende, da hun ruller baglæns på bagsiden og derefter videresender sig op på fødderne i stående stilling. Dette gør eleven komfortabel med ideen om fuldruller og lærer hende at slappe af hendes rygsøjle.

sekvenser

Når en ungdoms tumbling-studerende lærer mere end et tumlende træk, hjælper instruktøren ham til at stykke disse bevægelser sammen i en sekvens, et vigtigt stykke gymnastikpræstation. Sekvenser finder sted på tværs af gulvet i en tumbling matta. Læreren kalder en bevægelse som f.eks. Krabbevandring, derefter rock'n'roll, så bro og derefter bunny humle. Da den studerende bliver mere behagelig at skifte mellem bevægelser, øger glatheden af ​​hans overgange såvel som hans trøst med hver enkelt bevægelse.

Del:
Kommentarer