Tricks på rulleskøjter

Tricks på rulleskøjter

Rulleskøjter er en udfordrende ekstrem sport, der kræver en masse engagement og udholdenhed. Der er et næsten uendeligt antal tricks og manøvrer, der kan udføres på rulleskøjter, som kun kan læres og mestrer ved at komme udenfor og prøve dem. Det kan dog være meget gavnligt at studere bevægelserne på papir først for at få en bedre forståelse og forberedelse.

Koldbøtte

Dette et af de enklere tricks, der kan udføres på fladt underlag. Dette udfører i det væsentlige en glat 360 graders spin, mens du er på skøjter.

Bly med din venstre skate frem og skub derefter din højre skøjte hen over din venstre, mens du drejer din krop til at gå med den. Når du skubber din vægt på din højre fod, skal du trække din venstre i en baglæns bevægelse og fortsætte med din højre. Du skal stå over for din oprindelige retning, så du kan skate på jævnt.

The Grapevine

Dette er et lidt mere komplekst og svært trick at udføre på flade, hvilket ser rigtig imponerende ud. Denne bevægelse består i det væsentlige af fire pivoter, der er forbundet sammen for at give et snakkende udseende.

Bly med din højre skate på kun baghjulet med din venstre flad. Så sæt din højre skøjte rundt for at lede og bytte, så den anden skate er kun på baghjulet. Dine skøjter skulle ende med at gå baglæns, men du bør forsøge at kun dreje din krop 90 grader ved en given pivot. Den tredje pivot er i det væsentlige at bytte tilbage, så din venstre skøjte fører frem ved at dreje på den højre skøjte, og så bringer den fjerde pivot dig rundt til den oprindelige saksposition. Dette er et vanskeligt trick at beherske uden en visuel vejledning, så se venligst reference 2.

Hæl-tå

Dette er nok et af de nemmeste tricks til at udføre, men kræver en god balance, så mastering dette trick vil forbedre din skating betydeligt.

Som navnet antyder, er dette trick kun ved at gå på tåhjulet på en skate og hælhjulet på den anden skate.

Start med at beslutte, hvilken er din stærkeste eller foretrukne fod at skate på. Derefter med en middelhastighed, flip tåden op af den skate, så kun baghjulet rører jorden. Når du er sikker på, at du er afbalanceret, kan du løfte din efterfølgende skøjte, så kun forhjulet rører jorden.

Crossover Turn

En crossover tur er en virkelig imponerende svingning, og det kan arbejde for at accelerere dig, når du går i høj hastighed. Tricket er simpelthen at krydse dine skøjter over hinanden, mens du tænder. Hvis du drejer til højre, skal du løfte din venstre skate over din højre som du pumper din skate. Hvis du bruger crossover sving til slalom, så kan dette være en virkelig attraktiv manøvre.

Del:
Kommentarer