Tomahawk Fighting Techniques

Tomahawk Fighting Techniques

Udviklet som jagter-samler og landbrugsredskab, blev hatchet også et dødbringende våben, der primært anvendes blandt indianer-stamme indtil slutningen af ​​det 17. århundrede. Tomahawk-kampene indtager en lille niche i kampsportsverdenen, og nogle entusiaster kan fejlagtigt tro, at det er et mindre yndefuldt eller komplekst system end sværd eller knivkamp. Men der er masser at lære, før du kan betragte dig selv med en tomahawk.

specialisering

Vælg din tomahawk. Selvom der findes en række sorter til køb på internettet, herunder de nyere elegante "militær-grade" -stile, er den grundlæggende struktur og funktion af enhver tomahawk den samme. Hvis du køber fra et lokalt våben eller overskudsbutik, skal du sørge for at kontrollere balancen af ​​tomahawk for at sikre, at begge punkter i våbenet mødes på et lige sted for at få den rette vægtfordeling i håndtaget. For at beherske indfødte indianske teknikker skal du købe to tomahawks. Du vil måske også købe et træ eller skum praksis tomahawk for at reducere risikoen for at skade dig selv, mens du lærer de grundlæggende teknikker.

Grundlæggende teknikker

Træn dig selv i de grundlæggende nedskæringer, blokke og situationer af tomahawk-kampe. Brug ikke nogen kraft, og gå langsomt, indtil du er sikker på dine evner. Udøve grundlæggende strejker, når de går fra overhånd til uden for tætte strejker. Blokke er traditionelt designet til at forsvare de samme målområder, som du vil fokusere på med dine strejker. For at hjælpe denne proces skal du visualisere nogen af ​​din højde og opbygge stående før dig, mens du praktiserer. Når du er komfortabel med den første overhånd og sideskæringer, skal du begynde at fokusere din opmærksomhed på kanten af ​​dit blad. Dette vil træne dig for at holde din kniv uvældet som du følger med dine strejker.

Ranged Combat

Begynd at eksperimentere med kropsholdning og holdning. Start med at stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden; bring foden svarende til din stærke hånd tilbage om to trin. Dette er den grundlæggende holdning til tomahawk-kampe, og den kan bruges i nærkamp eller tætkamp, ​​kæmper eller når man smider våbenet.

Mens i denne holdning praksis kaster din tomahawk på mål ti meter væk. For at gøre dette vil du placere et mål for skum, pap eller skåret træ (såsom træstamme) for at minimere sprængningen af ​​dit våben på en hård overflade. Brug kun din stærke hånd til nu, når du kaster, og gradvist opbygge afstanden mellem dig og dit mål, indtil du er komfortabel med dine kaste evner i en afstand af femten fødder.

Dual-Wield teknikker

Test dine fremskridt. Når du er i stand til nøjagtigt at kaste tomahawk, samt sikkert starte en række strejker og blokke, tilføj en anden økse. Fortsæt med at praktisere grundlæggende strejker, blokke og stillinger, mens du træner fremad, bagud og ud til siden i en 45 grader vinkel, mens du kæmper. Vær tålmodig, mens du skrider frem, selv om det kan føle sig langsomt, at kende din krop med tilstedeværelsen og vægten af ​​dine våben er et vigtigt fundament for en tomahawk-fighter.

Melee og Sparring

Find en partner for at begynde sparringspraksis. Dette indebærer klar kommunikation med hensyn til hvad din partners handling vil være, uanset om det er en offensiv bevægelse eller en defensiv blok. Til dette formål anbefales det at bruge en skumøvelsesøkse, eller i det mindste dumpe kanten af ​​begge luer. Husk på, at selvom den skarpe kant ikke er en tomahawk, er det et dødbringende våben og skal aldrig bruges mod en anden person med magt. Mens sparring med din partner arbejder på din tomahawks evne til at "fange" og omdirigere din modstanderens sparringsvåben, mens din anden hånd går ind for et angreb. Medtag andre våben som tonfas, eller skum eller træsværd, og bo staber for bedre at udvikle din tomahawk kampteknik mod non-ax combatants.

Avancerede teknikker

Undersøg tomahawkets styrker ved at omdirigere din modstanderens våben. Med andre ord, når din partner rammer dig med et sværd, skal du bruge din svage hånd tomahawk til at "kroge" bladet ned og ud af vejen, mens din stærke økse rammer ribbenene. Når du kæmper med en anden tomahawk-wielder, skal du stræbe efter din modstanderens tomahawks skaft for hurtigt at afvæbne ham og lade din modstander være sårbar over for et lunge med din frihånd. Som med enhver kampkunst er mulighederne for raffinement uendelige, og en tomahawk-fighter er virkelig begrænset kun inden for rammerne af hans eller hendes fantasi.

Del:
Kommentarer