Tips til hvordan man kan være en god high school band Majorette

Tips til hvordan man kan være en god high school band Majorette

Band majorettes er nøglen til at repræsentere deres gymnasium ved at tilføje flair, sparkle og i de fleste tilfælde udføre baton underholdning og dans til band forestillinger. Majoretter kan typisk findes på forsiden af ​​marchebandet under parader eller konkurrencer. Deres uniformer er ofte forskellige fra bandmedlemmerne, men normalt de samme skolefarver. Nogle majoretter kombinerer baton twirling med deres dansrutiner, mens andre fokuserer mere på marchering og træning. At være den bedste majorette du kan være, tager masser af øvelse og dedikation.

Deltage i praksis

En del af at være en god majorette betyder at tage praksis alvorligt og deltage i dem trofastt. Hvis din majorette pligter omfatter marchering udover dans og twirling, praksis ofte. Nogle majoretter tror at marchere er bare for skolebandet. Derfor, når de er i parader eller i konkurrencer, er deres marchering ikke så skarp eller defineret som resten af ​​bandet. Sørg for at du er dygtig til at marchere og træde tilbage også. Der er tidspunkter, hvor du bliver nødt til at vende rundt for at møde bandet mens du udfører.

Hold op med dit udseende

Tjek dit udseende før forestillinger for at sikre, at dit hår, makeup og uniform ser ud som godt som muligt. Spis en velafbalanceret kost til enhver tid og drik masser af vand, så du har masser af energi og forbliver godt hydreret under forestillinger og konkurrencer.

Opretholdelse af adfærd

Smil ofte, stå lige op og udøv god kropsholdning til enhver tid, selv når du ikke klarer dig. Signal til bandet og andre majoretter bag dig, hvis du er i en parade og læg mærke til farer som forkanter, huller i asfalten eller andre farer. Nogle af bandmedlemmerne har store instrumenter og kan ikke mærke sådanne risici. Hvis du laver en fejl under en forestilling, fortsæt som om der ikke skete noget og altid stræber efter at være den bedste majorette du kan være.

Vær en god sport

Når du er i uniform med dit hold og band på konkurrencer eller forestillinger, og bandet ikke spiller eller marcherer, skal du ikke deltage i samtale med andre majoretter eller medlemmer af bandet. Selv om det ikke er din tur, skal du stadig vise respekt for de andre bands og band majorettes. Det er vigtigt, at du ikke klager over til andre medlemmer af dit hold, hvis du føler dommerne uretfærdigt kritiserer dit band og majorette-præstationer. God sportsmandskab er lige så vigtig som at klare sig godt, og at tage kritik med en moden holdning viser, at du gør dit arbejde som et band majorette.

Del:
Kommentarer