Ting at undgå med en øreinfektion

Ting at undgå med en øreinfektion

Øreinfektioner er yderst smertefulde og er desværre udbredt, især blandt børn. Øreinfektioner kan forekomme af alt, der blokerer eller irriterer Eustachian-slangen i ørerne, herunder viral infektion (som en forkølelse), øvre luftvejsinfektion, forstørrede adenoidkirtler og allergisk reaktion. Hvis du eller dit barn har en øreinfektion, skal du straks søge læge. Lægen kan ordinere antibiotika eller anden passende behandling. Derudover er følgende ting, du bør undgå, når du har en øreinfektion for at forhindre, at den bliver værre.

Bottle Feeding

Når et barn eller spædbarn har en øreinfektion, er det bedst at flaske ikke fodre ham / hende, mens han ligger ned. Hvis barnets hoved ikke er forhøjet, kan mælken strømme tilbage i ørerne. Dette skaber et indbydende miljø for bakterier at vokse. I stedet fodrer barnet sig op eller løfter hovedet, mens han eller hun spiser. Amning er en anden mulighed for spædbørn. Brystmælk har den ekstra fordel at indeholde immunforstærkende næringsstoffer for at hjælpe barnets krop til at bekæmpe infektion.

Air Travel og koldt vejr

Når du lider af en øreinfektion, skal du sørge for at beskytte dig mod kulde eller undgå at besøge kolde klimaer, hvis det er muligt. Koldt vejr kan forårsage en smertefuld øreinfektion forværres. Hvis du bor i et koldt klima, skal du beskytte dig mod kulde, især dit hoved og ører. Høje højder og dekompression, der opstår under flyrejser, kan også irritere ørerne og forårsage en øreinfektion forværres.

Røg

Forurenende stoffer i luften, især røg, undgås bedst ved en øreinfektion. Røg og andre forurenende stoffer kan forstyrre Eustachian-røret i ørerne, reducere iltstrømmen og forværre en infektion. Hold dig væk fra brændeovne, cigaretrøg og andre røgfyldte områder.

Overdriven mælk eller kulhydrater

En kost, der indeholder for mange kulhydrater og mejeriprodukter, selv den sunde form, kan stave problemer for ørerne. Overdreven kulhydrater og mejeri i kosten kan føre til ekstrem slimproduktion. For megen slim kan betyde en lang række problemer, fordi det forstyrrer sund organ- og vævsfunktion. Congestion og betændelse fra overskydende slim i ørerne kan føre til eller forværre en infektion. Se fødevarepyramiden fra den amerikanske regering for at få anbefalinger til at undgå øreproblemer.

svømning

Når du har en øreinfektion, undgå at få vand i ørerne for enhver pris. Væske i øregangen kan forårsage smerte og irritation og tillade flere bakterier at vokse. Sæt bomuld i ørerne mens du er i brusebadet, bliv ude af regnen og selvfølgelig skal du ikke svømme.

Del:
Kommentarer