Tidlige tegn pĂĄ sengebugs

Tidlige tegn pĂĄ sengebugs

Sengebug er små, flade, rødbrune skadedyr, der føder på blod fra mennesker og dyr. De lurer ofte i sengetøj og sengestole. Mest sovende om dagen, om natten, kommer sengebugs ud af deres skjulesteder for at feast på sovende mennesker. Hvis du har mistanke om, at du har et bed-bug problem, skal du kigge efter sengens bugs om natten, da bugs er meget gode til at gemme sig om dagen.

Rød, ujævn, kløende hud

Rød, ujævn eller kløende hud er et af de tidligste symptomer på sengebugs. Bed-bug bites er generelt rødt, med en mørkere rød farve i midten, og er ofte grupperet eller foret op i nærheden af ​​hinanden. Bittene er oftest på hænder, ansigt, nakke og arme. Desværre ligner sengens bugter som de fleste andre insektbid, så det er svært at vide, om dit hjem har sengevæg uden at bemærke et par andre symptomer.

Ugyldige lugte

Mens uheldige lugte ikke altid er til stede, når sengebugs har indlejret sig i dit hjem, ledsager en muggen, sød "buggy" lugt ofte en ekstrem angreb. Disse lugte er fra sekretioner skabt i kirtlerne af sengebugs.

Brown Spots

Små brune pletter på sengetøj er et tegn på sengebugs; bed bug fecal sagen er typisk i sømme af ark samt på madrasser og væggene nær en inficeret seng. Pletterne kan være hårde og se humpede, eller de kan udvise en plet udseende fra en mørkfarget markør.

Tomme eksoskeletoner

Sengbugs smelter fem gange før de bliver voksne, efterladt tomme, gennemsigtige, lysebrune exoskeletoner, der ligner tomme sengebugs. Hver eksoskelet bliver gradvist større, da sengebugs er alder; voksen seng bugs er omkring størrelsen af ​​et æble frø.

Bloody Spots

Små udtværinger af blod på dine ark er et fortællings tegn på et bed-bug problem. Disse udtværinger opstår, når du ved et uheld smadrer en fedtet sengebug mens du sover.

Del:
Kommentarer