Thoroughbred vs Quarter Horse Top Speed

Thoroughbred vs Quarter Horse Top Speed

Den fuldblods og kvartshest har samme formål, men varierer i hastighed. For at være sikker er begge hurtige, men kun en er hurtigere. De langkørende ben af ​​fuldblodshesten giver den en traditionelt højere statur over kvartshesten, men begge kan nå højder på omkring 65 tommer høje. Stadig betyder længere ben ikke nødvendigvis en hurtigere hastighed.

Karakteristika - thoroughbred

Hestevæddeløbere har almindeligt anvendt thoroughbreds i længere løb, der strækker sig mellem 3/4 af en mile og to miles. Oprindelig opdrættet i Europa har fuldblodsen blodlinier, der kommer tilbage til den arabiske hingst. Denne genetiske sminke bidrager til fuldblods hurtigere hastighed, som tops ud på omkring 40 miles i timen. Race hest sekretariatet sætte Kentucky Derby hastighed rekord i 1973, når klokket på 38 miles i timen over en afstand på 1-1 / 2 miles.

Egenskaber - Quarter Horse

The American Quarter hest, opdrættet i de tidlige koloniale dage i sidste halvdel af det 18. århundrede, når en topfart på omkring 55 miles i timen, ifølge ScienceDaily. Faktisk blev kvarthesten opdrættet til dette meget formål - at gå hurtigere end fuldblodsen og i en kortere afstand. Som navnet antyder, løber kvarthesten en kvartmiløb, og de hurtigere heste slutter om cirka 20 sekunder.

Kulturhistorie

Inspirationen bag ynglingskvartalheste til hurtigere hastighed kom fra en amerikansk tørst til at se hurtigere og mere spændende hestevæddeløb. De engelske racer, der varede op til to miles, var bare for langsomt for et amerikansk publikum. Før 1940, da kvarthesten fik sit nuværende navn, blev det kaldt en "kvart i en mile løbende hest." På grund af kvartshestens hurtige acceleration begynder løbende embedsmænd at køre kvartheste lige ud af porten, mens de begynder at tømme fuldblods efter hestene er et par skridt foran porten.

Interspecies Sammenligninger

Dr. Stanley Cohen, Ph.D., skrev i Psychology Today, at kvartsheste kun kan nå en hastighed på 47-1 / 2 miles i timen, på trods af højere hastigheder registreret af andre. Han nævner også den rekordbredde fuldblodshastighed, som sekretariatet nåede på Churchill Downs, Kentucky. Og begge disse heste har en udfordrer - greyhound - der kan nå hastigheder op til 45 miles i timen. Cheetahs overstiger dog dem alle med deres hastigheder på op til 70 miles i timen. Et menneske er derimod maksimalt omkring 22 til 23 miles i timen.

Del:
Kommentarer