Theraband Tubing Øvelser

Theraband Tubing Øvelser

Siden 1978 har Theraband-mærket af elastiske motionsmotionsprodukter tilbudt billig personlig træningsudstyr. Theraband slanger består af naturgummi og giver udøvere evnen til at udføre en lang række øvelser med minimal udstyr. Leveres i seks forskellige modstandsniveauer, kan Theraband slanger tilpasses til din krops naturlige fysiske evne.

Theraband Tubing fordele

Theraband slanger giver det sundhedsbevidste individ mange fordele. Båndene gør det muligt for en at udføre en bred vifte af strækninger og øvelser for at træne hele kroppen uden at købe et helt hjemmeskole. Dette skyldes, at Theraband slanger er elastisk resistent, hvilket betyder, at det giver kraft, når den strækkes ud længere end dens naturlige tilstand. Dette gør Theraband slanger let og bærbar og reducerer risikoen for skade forbundet med frie vægte, samtidig med at de giver samme styrkegevinster, som kan opnås fra dyrere hjemmetræningsudstyr. The American Physical Therapy Association har givet Theraband produkter sin fulde godkendelse til rehabilitering og styrketræning.

Hamstring Curl

Bind en knude med din Theraband slange, der skaber en lille loop, for at udføre en hamstring krølle. Læg dig ned på din mave og vikle slangen rundt om dine fødder, så det rører midten af ​​både din eneste og toppen af ​​din fod. Hold dit venstre ben lige og bøj dit højre knæ, så din fod begynder at nå til himlen. Stret din Theraband slange med dine fødder, indtil den nægter at strække sig længere. Hold denne pose i ti sekunder, igen arbejde mod tendensen til at bøje ryggen. Hvis du ikke føler en strækning, kan du blive nødt til at binde slangen til en mindre sløjfe. Sænk din fod langsomt, kæmper mod slangens elasticitet, og gentag med det andet ben.

Lateral Raise

Forbered dig på din laterale hævning ved at stå på midten af ​​din slange og tage begge løs ender af slangen med dine hænder i taljeniveau. Du ønsker måske at bære sko, hvis Theraband-slangen begynder at skade dine foders såler. Hold tæt på slangen, tag dine hænder til skulderniveau, mens du holder dine arme lige. Sænk niveauet af dine arme, hvis du oplever smerte under øvelsen. Hold dine mave tæt, mens du udfører denne øvelse. Hold i 10 sekunder, og langsomt vende tilbage til normal.

Hip forlængelse og bortførelse

For at udføre enten en hofteforlængelse eller en hofteabduktion, skal du binde din Theraband slange i en loop, der er bundet omkring dine ankler. Sørg for at binde slangen tæt nok, at den forbliver stram med dine fødder placeret fra skulderbredden fra hinanden. For at udføre en forlængelse skal du holde begge knæ lige, mens du forlænger det ene ben bagud. For at udføre en bortførelse skal du holde begge knæ lige, mens du forlænger det ene ben udad. Hold ryggen lige så lige og justeret som muligt under udførelsen af ​​disse øvelser. Hold dit ben i en af ​​disse positioner i ti sekunder. Udfør en bortføring og en forlængelse på begge ben.

Del:
Kommentarer