The Best Swim Jammers

The Best Swim Jammers

Svømmejammere til mænd har lavet en ganske stor buk i svømningsøkonomien. Som stof til badetøj er blevet mere og mere videnskabeligt konstrueret til at gøre svømmere hurtigere, har kropsdækkende salg og brug knust dem fra den traditionelle Speedo. Den største dragt en mand har lov til at bære til konkurrence er en jammer, der dækker ham fra taljen til knæene. Mange badedragtsproducenter opretter og markedsfører jammere til salg. De bedste jammere kommer altid fra de største badedragtsselskaber med de fleste penge at investere i forskning og udvikling: Speedo, Nike og TYR. Disse højteknologiske dragter er heller ikke billige; en højtydende jammer koster alt fra $ 50 til $ 260.

Nike Jammers

Nike er den største sportswear maker i verden. De sponsorerer mange svømmehold, men gør ikke så omfattende undersøgte og veldesignede badetøj som svømningsbaserede virksomheder som Speedo og TYR.

Jammers lavet af Nike er billige ($ 50 til $ 60), glat, holdbart og godt klassificeret blandt købere. Nike jammers er lavet af 81 procent nylon og 19 procent spandex.

TYR Jammers

Større badetøjsvirksomheder som TYR gør jammere, der er dyrere end Nike-jammere på grund af brugen af ​​patenterede vævteknologier, der alle er designet til at gøre jakkesætet glat, men alligevel flydende i vand. TYR Fusion 2 Jammer er fremstillet hovedsageligt af polyester (79 procent) og Lycra Spandex (21 procent) vævet sammen i et patenteret hydrodynamisk mønster, og er relativt billigt ($ 72) til en høj yester.

TYRs mere berømte high-end line of jammers hedder "Tracer Series" og består af to typer af jammere lavet af samme procentdele af de samme stoffer som Fushion 2 jammer.

Tracer-B jammeren ($ 220) er en sømløs badedragt, der har et "high-bond" mikrotape, der holder jakkesætet sammen. Manglen på sømme gør dragt mere hydrodynamisk i vand.

Tracer-C jammer ($ 260) er en tætvævet jammer, der er designet til at komprimere musklerne for at forbedre ydeevnen og forsinke træthed.

Speedo LZR Racer Series

Speedo er verdens største badetøjsmager og investerer mest i forskning og udvikling af badetøjsstoffer. Deres LZR Racer-serie blev testet i NASA-vindtunneler, og Nike tillod sine sponsorerede atleter at bære LZR Racer badetøj i OL i 2008. LZR Racer-jammere er de mest moderne og dyre ($ 260 for Elite-modellen) på markedet i dag. LZR Racer Elite er vandtæt og meget tæt vævet ved hjælp af Speedos patenterede LZR Pulse stof.

Også vandtæt, LZR Racer Pro ($ 180) er lavet af samme LZR Pulse stof som eliten, men er vævet forskelligt for at understrege muskel vibrationsreduktion.

LZR Pulse stof er også brugt til at gøre FS Pro jammer ($ 180), som også er vandtæt og meget tæt.

Ældre Speedo Jammers

Speedo gør stadig det ultrafast Fastskin stof, der er designet til at efterligne den måde, en hajs hud strømmer gennem vandet. FSII-jammeren passer meget tæt og sælger for $ 150.

Speedo's Aquablade jammere er stadig lavet og sælger godt til $ 72. Aquablade er vævet på en måde, der gør den meget flad når den er våd og er lavet af 80 procent polyester og 20 procent Lycra spandex.

Del:
Kommentarer