Tepid Sponge Bath Procedures

Tepid Sponge Bath Procedures

Et svagt svampbad kan reducere feber og stress, når det udføres korrekt. Denne form for pleje tilbydes som regel i en hospitalsindstilling for at sænke en forhøjet temperatur, men det kan nemt udføres hjemme. "Håndbog om grundlæggende sygepleje" råder over, at badet skal administreres i mindst 30 minutter for at være effektivt. Konstant overvågning af patientens kropstemperatur er afgørende, så den ikke falder under normal.

Forberedelse

Forklar til patienten, hvad du vil gøre. Badet er ineffektivt, hvis patienten er nervøs eller bange. Optag temperaturen, inden du begynder badet. Saml de nødvendige forsyninger: bad håndvask, flere vaskeklude, håndklæder og badark. Fyld badebassinet med lunkent vand, 80 til 90 grader Fahrenheit. Du skal muligvis genopfylde bassinet flere gange i hele badet for at forhindre, at vandet bliver for coolt.

Sug fire vaskeklude i lunkent vand og vri det overskydende. Placer en vaskeklud under hver af patientens arme og en på hver side af sin lyske. Blodkarrene ligger tæt på huden i disse områder, og dette vil medvirke til at afkøle patienten mere effektivt. I første omgang bliver patienten kølet af dette; tillade flere minutter for hans krop at tilpasse sig vandets temperatur.

Badning

Svamp hver af patientens lemmer i fem minutter. Holde den nedre halvdel af patienten dækket, begynder at svinge sine arme og bryst. Arbejd din vej til benene og hold patienten dækket med et håndklæde i de områder, du ikke bader. Svamp ryggen og skinkerne i ti minutter. Denne gang er det vigtigt at sænke temperaturen effektivt. Fortsæt med at overvåge patientens temperatur med intervaller gennem badproceduren. Udskift det lette vand, hvis det er afkølet. Hvis patienten til enhver tid bliver afkølet og begynder at ryste, skal du stoppe badet.

Afbryd badet, når temperaturen er nået til et normalt niveau. Dæk patienten med badarket.

Del:
Kommentarer