Tegn og symptomer pĂĄ kloakgas

Tegn og symptomer pĂĄ kloakgas

Afløbsgas er en ildelugtende kombination af gasser med en overvejende forekomst af metangas. Det er produceret ved at nedbryde organisk materiale, boligaffald og industriaffald, som ofte findes i kloaksystemet.

Disse farlige gasser, når de indåndes, kan til sidst kvælte offeret til døden. De er også meget brandfarlige. Et biprodukt af kloakgas kan også være carbonmonoxid, som er lugtfri, farveløs og dødbringende.

Tegn

Afløbsgas er farveløs, men det har en meget karakteristisk, ubehagelig lugt. Nogle mennesker har beskrevet det som lugten af ​​"rådne æg". Hvis du tror at du lugter kloaksgas, skal du straks komme ud af bygningen, før du planlægger at spore kilden. En anden lugt, der kan være svært at identificere ville være, at der var en gaslækage. I begge tilfælde er du i et potentielt farligt miljø, og det er vigtigt, at du forlader lokalerne så hurtigt som muligt.

Symptomer

Afløbet gas kan forårsage en række symptomer, der kan forveksles med andre sygdomme, såsom influenza. Til forskel fra influenza er tilstedeværelsen af ​​kloakgas en umiddelbar fare, der kan være katastrofal, jo længere offeret udsættes for det.

De forskellige symptomer omfatter: hovedpine, kvalme, lynhår eller svimmelhed, desorientering, depression, hallucinationer, kramper, bevidsthedstab og endelig død. Interessant nok har nogle rapporter om "spøgelses observationer" faktisk vist sig at være resultatet af personens uopdagede udsættelse for kloakgas.

Opdagelse

Fjern alle mennesker og kæledyr fra nærheden, for det første for at sikre deres sikkerhed. Dernæst fjern den mest overbevisende fare: en mulig brændstofgaslek. Hvis du mener at der kan være gaslækage, skal du straks forlade bygningen. Der er en truende eksplosionsrisiko. Ring til brandvæsenet og din lokale gasleverandør for at få hjælp.

At bestemme om lugten skyldes kloakgas begynder med at spore lugten. Områder, der er mistænkte, er: kloak eller septisk rørsystem, toiletter med dårlig forsegling, afløbsfælder, vandvarmere, sumpe eller myrer, private vandforsyninger. I alle tilfælde er det vigtigt at ringe til en professionel for korrekt at udrydde problemet og genoprette et sikkert miljø.

Forebyggelse

Lær korrekt vedligeholdelse af VVS. Afløbssteder, der sjældent anvendes i et hjem, er mere tilbøjelige til at blive en fare, hvis de ikke er ordentligt vedligeholdt. Kør vand ned i afløbene af vaskevasker, gulvafløb i kældre og garager, gæstebadeværelser, der bruges mindre og flush toiletter, der også ikke bruges meget. Kontroller rør, der fører til ventilationskanaler på dit tag for at være sikker på, at blade og andet affald, som fugle reden eller biafeber, ikke tilstopper luftstrømmen. Udskift gamle eller korroderede rør og forringende tætninger.

Del:
Kommentarer