Tegn og symptomer pĂĄ en Midlife Crisis

Tegn og symptomer pĂĄ en Midlife Crisis

En midlife-krise er noget, der sker for mange mennesker midt på deres liv, som regel omkring 40 år. Dr. Derek Milne, en klinisk psykolog, beskriver det som en følelse af "depression", der rammer 20 procent af de 35-årige 50. Selvom udtrykket ikke er let at definere, hjælper det med at kende nogle af tegn og symptomer på en midlife-krise.

Fortryde

Dem, der lider en midlife-krise, fokuserer ofte på, hvad der skete i fortiden, som ikke kan fortrydes. Dette kan manifestere sig i genstart af aktiviteter, som du gjorde mange år tidligere, og stoppede eller ser for meget tilbage på ens barndom. For at hjælpe med at komme forbi dette, skal du identificere, hvad der forårsager du fortryder og bruge det som katalysator for forandring, hvilket hjælper dig med at gå videre til næste del af dit liv.

Handler ud af karakter

Mange af tegnene på en midlife krise kan bedst opsummeres som generelt optræder ud af karakter. Eksempler er ekstreme ændringer i dine spisevaner, forandring eller undersøgelse af nye religioner og en ændring i dine vaner, hvor aktiviteter, der plejede at bringe glæde nu, bringer kedsomhed, og du ikke er i stand til at koncentrere eller afslutte engangslette opgaver. Hvis dette beskriver dig, kan det være på tide at søge hjælp.

Følelse fanget

Som livet har udviklet sig, kan du have gjort visse ofre til dine mål og drømme. Nu på et midtvejs punkt i dit liv, ved at indse nogle af de ting, du har ofret, kan du få lyst til at løbe væk, så du ikke længere føler dig fanget af din nuværende situation. Dette kan manifestere sig i et ønske om at forlade din familie eller helt ændre dine omgivelser. Mens der ikke er nogen simpel kur, behøver de fleste bare en forandring i livet, for ikke at løbe væk fra det helt.

Følelsen af ​​den tid løber ud

Det er ikke overraskende, at de, der lider af en livskrise, begynder at føle sig som om tiden løber ud, siden du kommer ind i sidste halvdel af dit liv. Dette symptom kan manifestere sig i at tænke på døden og spekulere på dødens natur og om sig selv med træning eller nye vitaminplaner. Bekæmp denne følelse ved at bruge den følelse af haster, du føler nu at bringe en ny energi ind i dit liv, og dine mål i stedet for at lade det trække dig ned i depression.

Del:
Kommentarer