Tegn og symptomer på Degenerativ Hip Fælles Sygdom

Tegn og symptomer på Degenerativ Hip Fælles Sygdom

Degenerativ hoftsygdom eller slidgigt er en progressiv tilstand, der resulterer i erosion af hoftebrusk og i alvorlige tilfælde atrofi af knoglen.

Hoftepine

Det mest almindelige symptom på degenerative hoftsygdomme er hoftepine. Afhængig af sværhedsgraden af ​​hoftsygdommen kan smerte variere fra mild og intermitterende i tidligere stadier af sygdommen til alvorlige og kroniske i mere avancerede tilfælde.

Høft Stivhed

Høftstivhed er et almindeligt symptom på degenerativ hoftsygdom. Graden af ​​hofte stivhed falder normalt sammen med sværhedsgraden af ​​sygdommen.

Forkortet ben

Alvorlige tilfælde af degenerativ hoftsygdom ofte forårsager en forkortelse af det berørte ben. Dette skyldes både en udtynding af hoftebindet brusk samt slid i benet.

Låratrofi

Låratrofi, karakteriseret ved svækkede og krympede lårmuskler, er et fælles tegn og skyldes den ændrede hofte- og benbiomekanik, der almindeligvis opstår som følge af hoftsygdom.

Knæsmerter

På grund af de nerveveje, der løber fra hoftefaget ned i underben- og knæområdet, er det almindeligt for degenerativ hoftsygdom at forårsage knæsmerter.

Del:
Kommentarer