Tegn ideer til en WWE Wrestling Event

Tegn ideer til en WWE Wrestling Event

Når du scorer billetter til en World Wrestling Entertainment-begivenhed, skal du vise en vis støtte til din favoritbrækker. For nogle mennesker er det bare at vise og juble. For de dygtige fans betyder dog sand støtte at lave et hjemmelavet tegn til at vise på arenaen. Ved at demonstrere noget kreativitet og initiativ, kan du få dit WWE til at underskrive det bedste i kampen.

FĂĄ kreativitet

Vis noget kreativitet ikke kun i indholdet af dit tegn, men præsentationen. Dekorer dit tegn med fed, mørke markører, der vises på kameraet. Brug glitter og aluminiumsfolie, som vil skinne, når de fanger lyset i arenaen. Koordinere med venner, og hver af jer lave et tegn med et enkelt bogstav, som når de opstår, opretter en sætning. Ikke alle tegn skal være enkle meddelelser skrevet på plakatbrættet. Eksperimenter med forskellige medier, såsom store dukker eller flag med meddelelser skrevet på dem. Gennemgå arenaens restriktioner for, hvad du kan medbringe med dig.

Find humor

Gør dit tegn så underholdende som de antics, der foregår på en WWE-begivenhed. Kunstnere i WWE er kendt for deres onde rivalisering, fejder, tunge og fangstfejl; så brug dette til din fordel. Skriv ikke bare din favorit wrestler's catchphrase på et tegn - i stedet vende sin modstanderens catchphrase til noget dumt eller fornærmende. Vær ikke bange for at fornærme, nedbryde eller gøre lys af en anden wrestler. De mocker hinanden i ringen, så det er helt acceptabelt at komme ind fra stativene.

DĂĄrlige ideer

Hold dit skilt relativt rent ved at undgå alvorlig vulgaritet, sprog eller seksuelt eksplicit indhold på dit tegn. Ifølge sin hjemmeside er WWE forpligtet til at producere familievenlig programmering. Mens nogle af sine shows - herunder tegn i publikum - indeholder suggestive sprog eller adfærd, ønsker WWE "fans at have det sjovt på [sine] live events, men [ikke] tolererer uhøflig og boorish adfærd." Hvis WWE anser dit tegn er upassende, embedsmænd kan konfiskere det.

Del:
Kommentarer