Taske Handsker Vs. Sparring Handsker

Taske Handsker Vs. Sparring Handsker

Boksehandsker er designet forskelligt afhængigt af den tilsigtede brug. De varierer i vægt og stil, så de passer til boxerens præferencer. Generelt beskytter polstring på boksehandsker både boxerne i en kamp eller i praksis.

Historie

Boksning stammer fra det antikke Grækenland, men krigere brugte kun deres bare knogler. Boksehandsker blev ikke populær indtil 1800-tallet, da en barsk-bokser ved navn Jack Broughton opfandt en polstret handske, der hedder "lyddæmpere" for sine elever at bære. Hans handsker dukkede aldrig op i en mesterskabskamp, ​​men begrebet brugen af ​​håndbeskyttelse fangede på og blev obligatorisk i løbet af de næste par årtier. I løbet af det 20. århundrede blev handsker omdannet til den genkendelige form og form, de har i dag. Efterhånden som træning og udstyr udviklede sig, viste forskellige typer boksehandsker til specifikke anvendelser, såsom taskehandsker og sparringshandsker.

typer

På grund af den lille vægt tilbyder taskehandsker mindre polstring. Baghandsker best simulerer kamphandsker, den type handske, der bruges, når man bokser en anden bokser i en kamp. Faktisk kan de samme par handsker virke til både stødposer og boksekampe.

Sparring handsker tilbyder mere polstring end taskehandsker eller kamphandsker. Sparring er, når to boxere praksis kæmper hinanden. Fordi en sparke bare træner, beskytter de tykkere handsker begge boxere. Boksere bruger ofte polstret hjelme og ansigtskasser i sparringskampe til ekstra beskyttelse.

For at beskytte en boxer mod skade, kommer både taskehandsker og sparringshandsker forstærket med tykt polstring eller læder på håndleddet og rundt om knoglerne for ekstra støtte.

Fordele

En bokser bruger tyndere handsker, når de kæmper i en boksekamp for at påføre den mest beskadigede skade for den anden fighter, mens han stadig beskytter sine knogler, hænder og håndled mod skade. Disse tyndere handsker leverer mere kraft, fordi der er mindre polstring for at absorbere påvirkningen. Ved træning bruger boksere disse handsker på stødposer, fordi de bedst simulerer en kamp, ​​mens de stadig tilbyder beskyttelse.

NĂĄr en bokser praktiserer mod en anden person i stedet for en taske, er hovedformĂĄlet med tungere sparringshandsker at beskytte den person, der bliver slĂĄet. Som en ekstra fordel giver de tykkere handsker endnu mere beskyttelse til den person, der smider slaggen, hvilket minimerer risikoen for skade.

Størrelse

Taskehandsker vejer normalt mellem 8 og 10 oz., Selv om der ikke er nogen specifik bestemmelse for, hvad en handske skal veje, når man bruger en stødpose, så fighteren er fri til at bruge den vægt, han føler sig mest trygge med. Sparring handsker spænder fra 14 til 20 oz., Hvor de fleste falder midt i dette område.

Advarsel

Selv slag, der kastes, mens du bruger handsker, kan medføre alvorlig skade. Konsulter en professionel kilde om rigtige teknikker og udstyr. Aldrig boks eller spar, medmindre du har et polstret område, der er fri for snavs. Altid informere begge boksere om reglerne om hvilke områder af kroppen de kan slå, hvor svært at smide slag og hvilken type handsker er acceptable for den boksekamp eller sparke. Boxere bør bære mundvagter for at beskytte deres tænder.

Ifølge BoxingGyms tilbyder selv kendte virksomheder lavkvalitetshandsker til en lav pris. Men dit udstyr skal kunne klare stress og slid, der kommer med boksning. Shop for kvalitet først, ikke bare den laveste pris.

Del:
Kommentarer