Tab 10 pounds i en ugers flydende kost

Tab 10 pounds i en ugers flydende kost

Selvom det ikke er FDA-anbefalet eller kondoneret for at tabe 10 pund om en uge, er det muligt at gøre det ved hjælp af Master Cleanse, også kendt som Lemonade Diet. Master Cleanse er en rent flydende kost, der er blevet brugt af berømtheder, som Beyonce, for at tabe meget vægt på kort tid. Bedst af alt, i modsætning til nogle kostvaner, der kræver, at du drikker massive mængder kål suppe eller selleri juice, drikker limonade til hvert måltid faktisk velsmagende.

Redaktørens note: For andre vægttabalternativer, såsom hvordan man sikkert taber 10 pund på en uge eller hvordan man laver en dags citronrensning, skal du rulle til bunden af ​​denne artikel.

ingredienser

Du kan købe ingredienser i enhver købmand, men økologiske ingredienser anbefales, for at få de bedste og sundeste resultater. Køb fire store citroner, en kvart kildevand, 1/2 kop ahornsirup og 1/2 tsk cayenne peber. Hvis du planlægger at holde fast i kosten i en uge eller mere, som anbefales, bør du købe en stor mængde af disse ingredienser for at gøre flere batcher.

Forberedelse

Klem og spænd citronsaftet ind i kildevandet. Derefter tilsættes ahornsirup og cayenne peber og blandes grundigt. Selv om dette forhold af ingredienser smager godt for de fleste, kan du tilføje mere vand eller ahornsirup afhængigt af din smag præference. Placer blandingen i køleskabet og glem ikke at bære det, uanset hvor du går, hvis du bliver sulten.

Kørselsvejledning

I de første par dage kan du blive svimmel eller døsig, hvis du aldrig har prøvet en flydende kost før. Hvis du har lyst til at passere, skal du spise et stykke frugt, som et æble eller fersken eller et selleri. Efter nogle få dage vil din krop blive vant til at drikke kun limonadeblandingen og føle sig mere energisk hele dagen. Fortsæt kosten i en uge, op til to uger, hvis du har det godt, mens du opretholder kosten. Pas på at introducere højtcarbohydrater og højt proteinholdige fødevarer tilbage i din kost, da de vil medføre, at du hurtigt bliver ved med at gå i vægt.

Andre vægttab Tips

Hvis du opholder dig på en flydende kost ikke bare for dig, kan du prøve disse andre alternativer til en pasform, energisk og sund livsstil.

Hvordan man (sikkert) taber 10 pund i en uge

Hvordan man sikkert gør en en dag citron rensning kost

Hvordan man taber mavefedt

Sådan brænder du fedt uden øvelse

10 madvarer du bør spise hver dag

Del:
Kommentarer