Symptomerne på revet muskelvæv

Symptomerne på revet muskelvæv

En muskel kan blive revet, når den er anstrengt eller overudøvet, handlinger, der forårsager muskelens fibre at trække fra hinanden. Selvom revnede muskler kan forekomme hvor som helst i kroppen, er de mest almindelige i benmusklerne. Heldigvis er der mange måder at diagnosticere en revet muskel på. Efter diagnosen kan behandling reducere enhver smerte eller ubehag, mens du fremskynder helingsprocessen.

Symptomer: revet muskelvæv

Selvom revnede muskler kan forekomme overalt, forekommer de ofte i benmusklene. Flere almindelige revne muskelbetingelser er hamstring stamme, plantaris stamme, quadriceps stamme og gastrocnemius stamme, ellers kendt som en kalv-muskel trække.

Gastrocnemius stammer forekommer generelt, når foden er bøjet opad ud over det normale bevægelsesområde; dette tvinger kalvemusklen ud over sine grænser. Generelt rapporterer patienterne at høre eller føle en popping, som opstår, når musklerne river væk fra akillessenen. Disse stammer er udbredt hos sportsfolk, herunder tennisspillere og joggere.

En plantaris stamme affekterer plantaris muskelen, en tynd muskel placeret i den nedre ende af lårbenet (den største knogle i overbenet) og knæleddet. Fordi denne muskel ikke tjener en funktion ved at bøje knæet, kan en tåre ikke resultere i meget smerte. Denne stamme kan forekomme alene eller i forbindelse med gastrocnemius stammen. En tåre i hamstring muskel - muskelen, der strækker sig ned bag låret - kan forekomme fra løb, spark eller spring.

Generelt beskriver patienterne at høre eller føle en popping, normalt bag på låret. En quadriceps stamme påvirker den store gruppe af muskler i låret, som hjælper med at rette knæet. Denne skade er almindelig hos løbere, og smerten er generelt placeret i lårets forside.

Omgående behandling af revet muskelvæv

Umiddelbart efter anerkendelse af disse symptomer er det vigtigt for patienten at standse enhver anstrengende aktivitet og i stedet hæve benet. Dette får blodet til at strømme væk fra såret, hvilket letter enhver ubehag i musklen. Påfør is for at mindske hævelsen, selv om det er vigtigt ikke at lægge isen direkte på huden. I stedet pakker isen i en vaskeklud eller et håndklæde. Hvis den revnede muskel er placeret i benets bagside, placer isen under benet. Hvis det er på skinne eller lår, påfør isen på forsiden af ​​benet med elastik for at holde isen på plads. Is skaden i 15 til 20 minutter hvert par timer i de første 48 til 72 timer.

Langvarig behandling: revet muskelvæv

Ved at reducere ubehag i muskelen er det nødvendigt at afstå fra anstrengende aktivitet, der kan lægge belastning på den revne muskel. I stedet bør patienterne hvile indtil smerten falder; det bør ikke forværre. Hvis det gør det, er det vigtigt at hvile mere og kontakte en læge. Desuden bør patienter afholde sig fra at forsøge at klatre op ad trappen eller gå. Da quadriceps i forrøret hjælper med at komme ned ad trappen, hjælper hamstringene i lårets bagside med at gå op ad trappen, og kalvemusklerne hjælper med at skubbe tæerne ud af jorden. Patienter kan også bruge antiinflammatoriske lægemidler - herunder ibuprofen eller naproxennatrium - for at reducere hævelse og smerte. Kontakt din læge inden du tager medicin. Sørg for at følge alle doseringsanvisninger.

Symptomer på alvorligt revne muskler

Hvis du oplever varig smerte eller smerten forværres, er det vigtigt at kontakte læge straks. Dette kan være tegn på en mere alvorlig skade, som muligvis kræver fysisk terapi eller endog kirurgisk reparation. Kontakt din læge inden du tager medicin. Sørg for at følge alle doseringsanvisninger. Patienter med mere alvorlige revne muskler oplever ofte symptomer, såsom svækkende smerte, hævelse, blå mærker og langvarig helbredelse.

Forebyggelse af revet mavevæv

For at forhindre tårer i musklerne, varme op musklerne med strækninger og moderat motion. Derudover bør patienter, der føler smerte i deres muskler, mens de gennemfører en aktivitet, ikke arbejde mod smerten; I stedet afstå fra aktiviteten, indtil smerten falder. Fortsat handlingen kan resultere i en revet muskel eller en mere alvorlig tilstand. Kontakt en personlig træner eller fysioterapeut for at udvikle en personlig strækningsrutine for at forhindre dig i at blive skadet. Alle muskler og områder af kroppen skal opvarmes og straks før træning.

Del:
Kommentarer