Symptomerne pĂĄ Leaky Gut Syndrome

Symptomerne pĂĄ Leaky Gut Syndrome

Leaky gut syndrom er ikke en faktisk tilstand eller lidelse, der ofte anerkendes af standardmedicin. Den eneste gang, du nogensinde vil høre det nævnt i forhold til dit helbred, er fra alternative læger. Mere almindeligt kendt som intestinal permeabilitet, anses formen af ​​din nedre fordøjelseskanalen at have løsnet ned til det cellulære niveau, hvilket gør det muligt for toksiner og bakterier at sive ind i blodbanen. Dette får dig til at lide af en række symptomer på tilstanden.

Fordøjelsesproblemer

Af alle symptomer på utæthedssygdom er ændringer i din fordøjelse langt mere almindeligt. Da bakterier eller toksiner, der normalt filtreres ud af din krop, gennemsyrer fordøjelseskanalen, kan du begynde at opleve mavesmerter, kvalme, gas og oppustethed samt halsbrand eller fordøjelsesbesvær. For nogle kan du også begynde at opleve episoder af diarré eller løs, vandig afføring. For andre kan du lide af forstoppelse af forstoppelse.

Smerte

Udover den smerte, du føler fra magekramper, kan du også udvikle andre former for smerte. I denne situation kan du begynde at opleve smerter i dine led eller muskelvæv. Det kan mærkes langs arme, ben, knæ, albuer, ankler, håndled eller hvor som helst på kroppen udstyret med en ledd eller muskel. Men som tiden går, kan denne smerte i sidste ende føre til ledd eller muskeltræthed og endog svaghed.

Åndedrætsspørgsmål

Med utæthedssygdoms syndrom menes det også, at tarmpermeabiliteten kan medføre enkelte respiratoriske problemer. Når toksinerne eller bakterierne invaderer dit blodbanen, kan kroppens iltniveau ændre sig, hvilket resulterer i åndenød eller en uforklarlig vindethed. Det påstås også at have nogen indflydelse på udviklingen af ​​astma.

Kognitive ændringer

Da det fastslås at toksiner nu er i blodet, kan du også begynde at lide af kognitive ændringer. Og ligesom andre lidelser accepteret af den vestlige medicin, kan leaky gut syndrom forårsage humørsvingninger, irritabilitet, angst, nervøsitet og forvirring. Det siges også at være årsagen til uklarhed, grogginess eller tåge, du kan føle i løbet af dagen.

Hudproblemer

En anden tro på intestinal permeabilitet er, at det kan forårsage visse hudproblemer og bidrager til almindelige fødevareallergier. I denne situation får toksinerne eller bakterierne faktisk din hud til at bryde ud i udslæt eller hævede kløende pletter.

Infektioner

Som toksiner eller bakterier kommer ind i systemet, reagerer din krop med et immunrespons. Men da dit immunsystem er optaget af at forsvare sig mod den mad, du spiser, sætter det dig i højere risiko for at lide af hyppigere infektioner, såsom urinvejsinfektioner (UTI).

Del:
Kommentarer