Symptomer pĂĄ mold vokser i kroppen

Symptomer pĂĄ mold vokser i kroppen

Mold er en svamp, der kan komme ind i din krop og vokse. I nogle mennesker skaber skimmel en allergisk reaktion, mens det i andre ikke gør det. Af denne grund er der ikke et ensartet sæt af symptomer, der angiver eksponering for skimmelsvamp. Skimmelsvamp ind i din krop gennem dine øjne, næse og mund og påvirker dine lunger, hjerner, hud og mange andre områder af kroppen. Sværhedsgraden af ​​symptomer afhænger af længden af ​​eksponeringen, mængden af ​​mug og sværhedsgraden af ​​den allergiske reaktion. Hvis du mener, at du har været udsat for skimmelsvamp, skal du have din læge køre labtest for at kontrollere, at der er skimmelsvamp i din krop.

Tidlige symptomer

Du kan have en slægtning, som du besøger lejlighedsvis, der har skimmelsvamp i hendes hus, eller måske har du lige startet et nyt job og bemærker, at du får en løbende næse hver gang du går ind på kontoret. Tidlige symptomer på forme eksponering som disse tendens til at være mild. Dette kan skyldes, at der er lave niveauer af skimmel eller fordi du ikke har været udsat for det i meget lang tid. Symptomer på dette stadium har tendens til høje feberlignende symptomer som nysen, vandige øjne og hovedpine. Du må bemærke, at din hud og øjne er kløende og irriteret.

Avancerede symptomer

Når du udsættes for skimmelsvamp over længere tid, kan symptomer blive mere alvorlige. For nogle kan det betyde et spørgsmål om måneder; for andre kan det tage år at udvikle disse typer af symptomer. Disse er ofte respiratoriske problemer som astma, kronisk bronkitis og sinusinfektioner. Mold påvirker også dine kognitive processer, hvilket forårsager kortvarigt hukommelsestab og neurologiske lidelser. Du kan føle ekstrem træthed, køre en lavkvalitetsfeber, og opleve hævede kirtler sammen med muskel- og ledsmerter.

Alvorlige symptomer

Dem, der står over for muggeksponering på højt niveau over en længere periode, ser ofte ekstreme symptomer som følge heraf. Alvorlige symptomer vil højst sandsynligt være til stede hos en person, der boede i et hus eller en lejlighed, der var ramt af skimmel i flere år. Ofte er den eneste måde at slippe af med skimmel helt at erstatte forurenet gipsvæg, isolering og lofter. Dette er dyrt, så mange udlejere er tøvende med at gøre det; husejere kan finde deres forsikring tilbageholdende med at betale krav på disse meget nødvendige reparationer. Som følge heraf kan folk ende med at leve i og trække vejret i form af mugg og til sidst pådrage sig alvorlige symptomer som blindhed, hjerneskade, langtidshukommelsestab og kræft.

Del:
Kommentarer