Symptomer på mini-beslaglæggelse

Symptomer på mini-beslaglæggelse

Der er over 40 forskellige typer anfald, men de mest almindelige typer er simple partielle anfald, komplekse partielle anfald, generelle fraværsbeslag og tonisk-kloniske anfald, også kendt som grand mal anfald. Mens nogle anfald forårsager voldelige reaktioner, som omfatter ukontrolleret ryster og rykkende og endda taber bevidsthed, og andre er næppe synlige. Ethvert antal typer anfald, der generelt er milde af natur, betegnes almindeligvis som mini anfald.

Årsager

Der er mange årsager til epilepsi eller anfald, men alle involverer en eller anden form for afbrydelse af hjernemønsteraktiviteten. Hjertekemi ubalance, arvelighed, hovedskade, prænatal skade, medicin eller tilbagetrækning fra medicin eller medicin, alkoholisme, slagtilfælde eller noget, der forårsager iltfjerning og sygdomme som meningitis, aids og hjernetumorer alle kan forårsage anfald. Typen af ​​beslaglæggelse og omfang afhænger af mængden af ​​skade og placering.

Odd Sensations

Mini anfald forekommer i forskellige dele af hjernen og på grund af det producerer meget forskellige symptomer. Et anfald kan give usædvanlige fornemmelser afhængigt af det område, hvor det forstyrrer hjernens aktivitet. Hvis afbrydelsen er nær den tidlige lobe, får disse mini anfald dig til at lugte usædvanlige lugte. De har også effekt på, hvordan man behandler en tanke eller beslutter, når det er bedst at udtrykke tanken eller forblive stille. Hvis mini-anfaldet forekommer på den occipitale lobe, påvirker det syn og kan forårsage hallucination eller hurtig blinking.

Forestående undergang

Mavesmerter kan være et symptom på et lille anfald. Også en følelse af at noget dårligt skal ved at forekomme eller forestående dømmekraft, kan være en del af beslaglæggelsen. Lejlighedsvis, med et meget mildt anfald, mister personen ikke bevidstheden.

Forvirret reaktion

Et mere komplekst mini-anfald skaber ofte et tab af bevidsthed eller bevidsthed om personens omgivelser. Under disse typer af mini anfald kan gentagne handlinger som hoveddrejning, tugging ved tøj eller mumling forekomme. Personen kan virke dazed og forvirret.

dagdrømme

Mini anfald i form af et generelt fraværsbeslag skaber et tab af bevidsthed om personens omgivelser. Ofte har børn disse typer anfald og vokser dem ved ungdomsårene. Ofte fejler lærere og forældre disse typer anfald til dagdrømning, fordi barnet stirrer i rummet. Der er ingen advarsel, når disse forekommer, og regelmæssig aktivitet genoptages, når anfaldet ender.

Tonic Seizures

Tonic anfald varer kun ca. 10 sekunder, men de forårsager forstærkning af musklerne og bevidstløshed. Forskellen fra tonisk-kloniske anfald er den tid, de varer, og manglen på muskelstrækninger. I sin mildere form er denne type beslaglæggelse en grænseværdig mini-anfald, fordi det er mere tydeligt for offentligheden, at det forekommer.

Søg hjælp

Flere medicinske tilstande efterligner mini anfald, som kræver øjeblikkelig lægehjælp. Nogle gange kommer anfaldene fra en underliggende sygdom, der kræver behandling. Lejlighedsvis ubehandlede mini-anfald forårsager mere skade og bliver fuldblæst tonisk-klonisk epilepsi.

Del:
Kommentarer