Symptomer på en trækmuskel

Symptomer på en trækmuskel

En anstrengende træning eller ved hjælp af dårlige teknikker til at løfte en tung genstand kan få dig til at trække en muskel nær dine ribben. Symptomerne på en revnet ribmuskel kan normalt behandles hjemme med hvile og smertehæmmere, men hvis din smerte ikke går væk, kan du få brug for en recept fra din læge.

Stivhed

En trækket muskel i ribben kan få dig til at opleve stivhed i din overkrop, herunder bryst, skuldre og nakke.

hævelse

Du kan mærke hævelse omkring dine ribber, bryst og brystområde efter at have trukket en ribben muskel. Hævelsen kan variere fra mild til svær.

Blå mærker

Bruiser kan udvikle sig på din hud i det område, hvor du trækkede musklerne, selvom de kan strække sig udad, hvis træket var alvorligt.

Smerte

Smerter i brystet, ribben, ryg, skuldre og nakke kan skyldes en revnet ribmuskel og kan resultere i en midlertidig manglende evne til at løfte objekter eller bøje i taljen.

Svaghed

Dine overkroppens muskler kan føle sig svage og ømme efter at have trukket en ribbenmuskel som følge af små tårer i muskler og sener. Fuld styrke kan ikke vende tilbage i flere uger.

Vanskeligheder Åndedræt

Du kan få svært ved at trække vejret efter at have trukket en muskel i dine ribben, især når du trækker dyb indånding eller deltager i fysisk aktivitet.

Del:
Kommentarer