Symptomer på en deodorant allergi

Symptomer på en deodorant allergi

Symptomer på en deodorant allergi kan variere fra mild til svær. Hvis du oplever ubehag efter påføring af deodorant, er chancerne for, at du har en allergi over for den deodorant. Dette kan ske, når du er begyndt at bruge en ny deodorant. Du kan dog også udvikle en allergi til en deodorant, selvom du har brugt det i mange år uden nogen symptomer.

Rødme og kløe

Svage symptomer på en deodorant allergi omfatter rødme og kløe i armhulen. Dette er normalt bare ubehageligt og spredes typisk, når deodoranten er blevet vasket af. Hvis kløen bliver uudholdelig, skal du behandle området med en anti-pruritisk (anti-kløende) creme over-the-counter.

Peeling Skin

Et andet almindeligt symptom på en deodorantallergi er skrælningshud i det område, hvor deodoranten blev påført. Dette starter normalt med tør, revnet og / eller flad hud. Huden kan skrælle i flager eller plader af tynde lag. Dette forlader normalt området rå og irriteret. Det kan behandles med mild sæbe og lade området tørre helt.

oozing

Et af de mere alvorlige symptomer på en deodorantallergi øger huden i det område, hvor deodoranten blev anvendt. Hvis din hud er åben og oser, søg lægehjælp straks. Åben og oserende hud kan let blive en yngleplads for bakterier, som hurtigt kan spredes til blodbanen, hvis området.

pustler

Pustler eller bumser kan udvikle sig i områder, hvor deodoranten blev påført. Hvis pustler opstår, modstå trangen til at skrubbe området eller puste pustlerne, da dette kan føre til infektion.

Hives

Hvis deodorantallergien har en systemisk effekt, kan det forårsage, at kroppen bryder ud i elveblest.

Del:
Kommentarer